Ερωτευμένος με την Γκίλαρντ

default image

Ο σύντροφος της Αυστραλής πρωθυπουργού δεν έχει τον ελάχιστο ενδοιασμό να δηλώσει ερωτευμένος με την πρώτη κυρία

Η εμφάνιση της Τζούλια Γκίλαρντ και του συντρόφου της Τιμ Μάθεσον στην εκπομπή “60 minutes” έδωσε και στους δυο την ευκαιρία να δηλώσουν δημόσια τα αισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον, αναμένεται, όμως, να προκαλέσει τη δυσαρέσκεια ορισμένων βουλευτών της παράταξης, οι οποίοι εκτιμούν ότι οι προηγούμενες δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις του Τιμ Μάθεσον, είχαν ως αποτέλεσμα να μειώσουν το γόητρο της πρωθυπουργού.

Πριν μερικές εβδομάδες, ο ίδιος αποκάλυψε σε δημοσιογράφο Κυριακάτικης εφημερίδας ότι θα ήθελε σε κάποιο στάδιο να παντρευτεί την Τζούλια, τονίζοντας την ίδια στιγμή ότι επιθυμεί να κάνει εκείνος την πρόταση γάμου.

“Δεν νομίζω, εντούτοις, ότι είναι κάτι που θα γίνει στο άμεσο μέλλον” είπε, προσθέτοντας ότι «ένας γάμος το χρόνο είναι αρκετός”, υπονοώντας το βασιλικό γάμο στον οποίο συνόδευε την πρωθυπουργό της χώρας. Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη, στην εκπομπή “60 Minutes”, αναφερόμενος στο χαρακτήρα της συντρόφου του,ο Μάθεσον είπε ότι “ο κόσμος δεν είχε την ευκαιρία ακόμη να δει την Τζούλια όπως είναι πραγματικά σαν άνθρωπος. Πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που πιθανόν θα συμβεί με την πάροδο του χρόνου”.

Όταν ο δημοσιογράφος Τσαρλς Γούλι, εξέφρασε την άποψη ότι “πιθανόν θα ήταν καλό ο γάμος να συμπέσει με την προεκλογική εκστρατεία”, η Τζούλια Γκίλαρντ αντέδρασε έντονα, λέγοντας ότι «πρόκειται για μια εντελώς προσωπική υπόθεση που δεν έχει καμιά σχέση με την πολιτική.

Γεγονός παραμένει ότι ο Τιμ Μάθεσον, τον τελευταίο καιρό, βρίσκεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς η παρουσία του ήταν αισθητή στα τελευταία ταξίδια της πρωθυπουργού στο εξωτερικό.

Να σημειωθεί ότι στην Ιαπωνία είναι το πρώτο ανύμφευτο ζευγάρι που δέχτηκε ο αυτοκράτορας, στην δε Αγγλία, όπως θα πει ο Μάθεσον, στα πλαίσια του βασιλικού γάμου, είχε την ευκαιρία να συναντήσει τη βασίλισσα δύο φορές. Τη δεύτερη, μάλιστα, της είπε “you, again!”, προφανώς κάνοντας να ..ωχριάσει η παράβαση του πρωτοκόλλου από τον πρώην πρωθυπουργό Πολ Κίτινγκ, που κράτησε τη βασίλισσα από τη μέση!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα