Εσθονία: Νεκρός βρέθηκε ο πρώην επικεφαλής της Danske Bank

Ο Ρέχε ήταν επικεφαλής της εσθονικής μονάδας της Danske Bank από το 2007 έως το 2015. Η τράπεζα βρίσκεται υπό έρευνα σε πολλές χώρες για ύποπτες πληρωμές μέσω της μικρής εσθονικής θυγατρικής της από το 2007 έως το 2015.
- 25 Σεπτεμβρίου 2019 13:49
Ο πρώην επικεφαλής της Danske Bank στην Εσθονία, ο Άιβαρ Ρέχε, βρέθηκε νεκρός, δήλωσε σήμερα στο Reuters εκπρόσωπος της εσθονικής αστυνομίας.
Η αστυνομία αναζητούσε τον Ρέχε από την Δευτέρα, όταν έφυγε από το σπίτι του στο Ταλίν.
Ο Ρέχε ήταν επικεφαλής της εσθονικής μονάδας της Danske Bank από το 2007 έως το 2015. Η τράπεζα βρίσκεται υπό έρευνα σε πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, η Δανία, η Βρετανία και η Εσθονία, για ύποπτες πληρωμές ύψους περίπου 200 δισεκ. ευρώ μέσω της μικρής εσθονικής θυγατρικής της από το 2007 έως το 2015.
Ο Ρέχε ήταν μάρτυρας στην έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά όχι ύποπτος, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εισαγγελίας της Εσθονίας.