Εστιατόριο “ντοπάρει” αστακούς με μαριχουάνα για να μην πονάνε

Εστιατόριο “ντοπάρει” αστακούς με μαριχουάνα για να μην πονάνε
Μαριχουάνα σε αστακούς για να μην... πονάνε

Η ανορθόδοξη μέθοδος που ακολουθεί η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου σήμανε ωστόσο συναγερμό στις αρχές για πιθανές... "παρενέργειες" στους πελάτες που τρώνε τα θαλασσινά.

Αστακοί που έχουν πάρει… μαριχουάνα; Τον τρόπο αυτό σκέφθηκε η Σάρλοτ Γκιλ, ιδιοκτήτρια εστιατορίου στο Σάρλοτ των ΗΠΑ, προκειμένου τα γευστικά θαλασσινά να μην πονάνε και υποφέρουν όταν πρόκειται να τα βράσουν ζωντανά.

Όπως τονίζει η ίδια “αν κάποιος μου έδινε την επιλογή, θα επέλεγα έναν ανώδυνο θάνατο”.

Ακόμη κι αν γίνουν δεκτά τα αγαθά της κίνητρα, οι τοπικές αρχές είχαν κάποιες ενστάσεις και ενδοιασμούς και έσπευσαν να ερευνήσουν το ζήτημα.

Πρώτον: μιλάμε για νόμιμη μαριχουάνα; Η ιδιοκτήτρια υποστηρίζει ότι έχει άδεια να την καλλιεργεί για θεραπευτικούς λόγους. Οι αρχές ωστόσο επισημαίνουν ότι την άδεια την έλαβε για “ιδία χρήση” και όχι για… “τον πόνο των άλλων”.

Δεύτερον: Πόσο επικίνδυνο είναι να φάει κάποιος έναν αστακό που προηγουμένως του έχει χορηγηθεί μαριχουάνα; Οι εργαζόμενοι του εστιατορίου που έχουν δοκιμάσει τέτοιους αστακούς, λειτούργησαν ως “πειραματόζωα”… Οι εξετάσεις που τους έγιναν έδειξαν ότι δεν ανιχνεύθηκε απολύτως κανένα ίχνος μαριχουάνας στον οργανισμό τους.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το συγκεκριμένο εστιατόριο έλαβε μεγάλη δημοσιότητα και είδε την πελατεία του να αυξάνεται το τελευταίο διάστημα…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα