Έσυραν στο τμήμα τον 18χρονο γιο τους για να ομολογήσει βιασμό

Έσυραν στο τμήμα τον 18χρονο γιο τους για να ομολογήσει βιασμό
O 18χρονος που καταδικάστηκε για βιασμό και ο πατέρας του facebook

Ο νεαρός δράστης φαινόταν ότι θα την γλίτωνε, αφού το θύμα δεν είχε πει σε κανέναν τι είχε συμβεί. Οι γονείς του όμως είχαν αντίθετη άποψη.

Τις συνέπειες των πράξεών του αναγκάστηκε να δεχτεί ένας 18χρονος στη Βρετανία, ο οποίος υποχρεώθηκε να ομολογήσει το έγκλημα που είχε κάνει μετά από πιέσεις των γονιών του.

Ο νεαρός φαινόταν ότι θα την γλίτωνε καθώς η κοπέλα την οποία είχε βιάσει, δεν είχε καταγγείλει πουθενά τι της είχε συμβεί. Δύο μήνες μετά την σεξουαλική επίθεση, ο δράστης τής έστειλε μήνυμα ζητώντας να τον συγχωρέσει.

Ο πατέρας του και η μητριά του έτυχε να το δουν και τον ανάγκασαν να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να ομολογήσει. Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο, με τον 18χρονο να καταδικάζεται πριν λίγες μέρες σε διετή φυλάκιση.

Ο πατέρας του δράστη μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, δήλωσε, όπως αναφέρει η Daily Mail: “Ήθελα να πει την αλήθεια, έπρεπε να κάνει το σωστό και παραδέχτηκε την ενοχή του. Ήταν δύσκολο για όλους μας και προκλήθηκαν καυγάδες. Του είπα ότι το καλύτερο που έχει να κάνει για τον εαυτό του είναι να κάνει ό,τι μπορεί για να επανορθώσει. Ήταν σοκ γι’ αυτόν. Ελπίζω ο εγκλεισμός του στη φυλακή να του δώσει τον χρόνο να σκεφτεί”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα