Όλα για το πορνό: Εθισμένος πρώτα έκλεψε, μετά σκότωσε γονείς και αδερφό

Ο 29χρονος από τη Φλόριντα που σκότωσε τους γονείς και τον αδερφό του αφού πρώτα τους είχε κλέψει χρήματα και τα είχε στείλει στην online φίλη του
Ο 29χρονος από τη Φλόριντα που σκότωσε τους γονείς και τον αδερφό του αφού πρώτα τους είχε κλέψει χρήματα και τα είχε στείλει στην online φίλη του SEMINOLE COUNTY SHERIFF'S OFFICE

Ο 29χρονος εκδιώχθηκε από το σπίτι της οικογένειας όταν διαπιστώθηκε ότι τους είχε αφαιρέσει 200.000 δολάρια και τα είχε στείλει σε γυναίκα στη Βουλγαρία.

Για τη δολοφονία τριών μελών της οικογένειάς του κατηγορείται ένας άνδρας στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Πριν το έγκλημα, είχε κλέψει απ' αυτούς 200.000 δολάρια και τα είχε στείλει σε μία γυναίκα στη Βουλγαρία με την οποία είχε ερωτική σχέση μέσα διαδικτύου.

Ο 29χρονος Γκραντ Αμάτο συνελήφθη την Δευτέρα για τη δολοφονία των γονιών του και του αδερφού του, που βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους το Σαββατοκύριακο. Ο Αμάτο είχε εκδιωχθεί από το σπίτι το βράδυ πριν το φονικό λόγω της online σχέσης που είχε.

Το τρίμηνο πριν το έγκλημα, είχε κλέψει 200.000 δολάρια από την οικογένειά του και τα είχε στείλει σε γυναίκα στη Βουλγαρία, με την οποία είχαν επαφή από τον Ιούνιο μέσω ενός site ενηλίκων. Όταν οι γονείς, η 61χρονη μητέρα και ο 59χρονος πατέρας έμαθαν για τι είχε γίνει με τα χρήματά τους, του έδωσαν τελεσίγραφο. Ή θα ακολουθούσε πρόγραμμα διάρκειας 60 ημερών για τον εθισμό στο διαδίκτυο και στο πορνό ή θα έφευγε από το σπίτι.

Ο δράστης μπήκε σε κλινική λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα αλλά δύο εβδομάδες αργότερα έφυγε. Όταν πήγε στο σπίτι, οι γονείς του του είπαν ότι δεν μπορούσε πλέον να έχει επικοινωνία με την φίλη του. Ο ίδιος πάντως είπε στις αρχές ότι παρενέβη τον κανόνα. Εκδιώχθηκε από το πατρικό του στις 24 Ιανουαρίου και οι γονείς του με τον 31χρονου αδερφό του βρέθηκαν νεκροί με τραύματα που παρέπεμπαν σε εκτέλεση την επόμενη μέρα.

SHARE: