Εξαφάνιση Γκάμπι Πετίτο: Βρέθηκε σορός που ταιριάζει στην περιγραφή της – Συντετριμμένος ο πατέρας της

Εξαφάνιση Γκάμπι Πετίτο: Βρέθηκε σορός που ταιριάζει στην περιγραφή της – Συντετριμμένος ο πατέρας της
Instagram

Σορός που ταιριάζει στην περιγραφή της Γκάμπι Πετίτο βρέθηκε στο εθνικό πάρκο Grand Teton του Γουαϊόμινγκ. To χρονικό της εξαφάνισης

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στο θρίλερ με την εξαφάνιση της Γκάμπι Πετίτο στις ΗΠΑ, μετά την ανακάλυψη σορού που ταιριάζει στην περιγραφή της.

Η σορός που ταιριάζει στην περιγραφή της νεαρής αμερικανίδας που η εξαφάνισή της έχει συγκλονίσει τις ΗΠΑ βρέθηκε στο εθνικό πάρκο Grand Teton του Γουαϊόμινγκ.

“Όπως μπορεί να φανταστεί κάθε γονιός, αυτή είναι μια αδιανόητη δύσκολη στιγμή για την οικογένειά της” δήλωσε ο πράκτορας του FBI, Τσαρλς Τζόουνς, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

“Η αιτία του θανάτου της παραμένει αδιευκρίνιστη” συμπλήρωσε, όπως αναφέρειτο BBC.

Όπως επεσήμανε, εκκρεμούν ακόμα οι ιατροδικαστικές εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί στο 100% η ταυτότητα της σορού αλλά μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν πως πρόκειται για την ίδια.

Ο πατέρας της, Τζόσεφ δημοσίευσε μια φωτογραφία της κόρης του στο Twitter λίγο μετά τη συνέντευξη Τύπου.

Οι αμερικανικές αρχές είχαν ξεκινήσει μια τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό της νεαρής, η οποία αγνοείτο από τις 11 Σεπετεμβρίου, καθώς διέσχιζε τις ΗΠΑ με ένα βαν μαζί με τον αρραβωνιαστικό της.

Η Πετίτο επικοινώνησε με τους γονείς της για τελευταία φορά όταν το ζευγάρι βρισκόταν στο εθνικό πάρκο Grand Teton στο Ουαϊόμινγκ, εξήγησε η οικογένειά της. Χθες στην περιοχή αυτή εντοπίστηκε ένα πτώμα που ταιριάζει με την περιγραφή της νεαρής γυναίκας, ανακοίνωσε το FBI σε συνέντευξη Τύπου.

Πριν δύο εβδομάδες –την 1η Σεπτεμβρίου– ο Λόντρι επέστρεψε μόνος του σπίτι του στο Νορθ Πορτ της Φλόριντα με το βανάκι της φίλης του.

Ο νεαρός θεωρούνταν “πρόσωπο ενδιαφέροντος” στην έρευνα για τον εντοπισμό της Πετίτο και είχε αρνηθεί να συνεργαστεί με την αστυνομία. Ο ίδιος αγνοείται από την προηγούμενη Τρίτη, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η αστυνομία του Νορθ Πορτ.

Ενδοοικογενειακή βία

“Ο δικηγόρος της οικογένειας Λόντρι κάλεσε τους ερευνητές του FBI την Παρασκευή το βράδυ λέγοντας ότι οι γονείς του επιθυμούν να συζητήσουν για την εξαφάνιση του γιού τους”, εξήγησε η αστυνομία. “Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι αν και ο Μπράιαν αποτελεί πρόσωπο ενδιαφέροντος στην εξαφάνιση της Γκάμπι, δεν καταζητείται για κάποιο έγκλημα”.

Το ζευγάρι ξεκίνησε το ταξίδι του από τη Νέα Υόρκη, αναρτώντας ειδυλλιακές φωτογραφίες από τη χώρα και το ίδιο χαμογελαστό δίπλα στο λευκό του βανάκι. Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube οι δύο φιλιούνται με φόντο το ηλιοβασίλεμα και κάνουν βόλτα σε μια παραλία.

Ωστόσο τον Αύγουστο η Πετίτο κατέθεσε καταγγελία στην αστυνομία της Γιούτα για ενδοοικογενειακή βία. Εικόνες από την κάμερα που έφερε αστυνομικός στη στολή του δείχνουν τη νεαρή κοπέλα αναστατωμένη να διηγείται ότι τσακώθηκε με τον σύντροφό της. Ο αστυνομικός ζήτησε από το ζευγάρι να περάσει μια νύκτα χωριστά προκειμένου να ηρεμήσει.

Ο Τσαρλς Τζόους δήλωσε ότι οι ερευνητές εξακολουθούν να εξετάζουν τις πληροφορίες που παρέχουν στις αρχές όλοι όσοι είχαν επαφή με την Πετίτο ή τον Λόντρι.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 22χρονη Γκαμπριέλ Πετίτο είχε φύγει από τη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο με τον σύντροφό της Μπράιαν Λόντρι, 23 ετών, ξεκινώντας ένα ταξίδι με ένα φορτηγάκι, που επρόκειτο να διαρκέσει 4 μήνες και τους σταθμούς του οποίου μοιραζόταν συχνά το ζευγάρι με τους χρήστες του Instagram και του YouTube, όπου αναρτούσε φωτογραφίες και βίντεο.

Κατά τη διάρκεια αυτού του road trip, με φόντο εντυπωσιακά τοπία σε εθνικά πάρκα της αμερικανικής Δύσης, διακρίνεται η ξανθιά κοπέλα με τα γαλάζια μάτια να διασχίζει έναν ποταμό σε κάποιο φαράγγι ή να κατεβαίνει από αμμόλοφους.

Ωστόσο, μονάχα ο Μπράιαν Λόντρι επέστρεψε στην οικία τους στη Φλόριντα την 1η Σεπτεμβρίου, ήτοι 10 ημέρες προτού η οικογένεια της Γκάμπριελ αναφέρει την εξαφάνισή της, σύμφωνα με την αστυνομία του Νορθ Πορτ, όπου το ζευγάρι διαμένει.

Τη νεαρή γυναίκα, η τελευταία επαφή της οποίας με την οικογένειά της ήταν στα τέλη Αυγούστου, την είχαν δει τελευταία φορά στο μεγαλοπρεπές εθνικό πάρκο Γκραντ Τέτον, στο Ουαϊόμινγκ.

Ο Μπράιαν Λόντρι δεν «εκδήλωσε καμία βούληση να απαντήσει στις ερωτήσεις των ερευνητών» και δεν «παρείχε χρήσιμες πληροφορίες», σύμφωνα με την αστυνομία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα