Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Βαλερί Τριερβελέρ

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Βαλερί Τριερβελέρ

Εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν,πήρε σύμφωνα με το περιοδικό Paris Match η "πρώτη κυρία" της Γαλλίας

Η επίσημη "πρώτη κυρία" της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ πήρε εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, μία εβδομάδα μετά την εισαγωγή της με νευρικό κλονισμό αφού αποκαλύφθηκε ότι ο σύντροφός της, ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, διατηρούσε δεσμό με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ, ανακοίνωσε στον ιστότοπό του το περιοδικό Paris Match.

Η Τριερβελέρ αναχώρησε από το νοσοκομείο Πιτιέ Σαλπετριέρ μετά τις 16.00 (ώρα Ελλάδας) με προορισμό την επίσημη προεδρική κατοικία Λα Λαντέρν στις Βερσαλλίες όπου θα παραμείνει για να ξεκουραστεί, συμπλήρωσε το περιοδικό στο οποίο εργάζεται η 48χρονη δημοσιογράφος.

Το γραφείο του προέδρου Ολάντ απέφυγε να σχολιάσει την πληροφορία.

Η Τριερβελέρ εισήχθη στο νοσοκομείο αφού το κουτσομπολίστικο περιοδικό Closer δημοσίευσε φωτογραφίες του Ολάντ να επισκέπτεται το διαμέρισμα της Γκαγιέ.

Ο Γάλλος πρόεδρος, που επισκέφθηκε την Τριερβελέρ την Πέμπτη στο νοσοκομείο σύμφωνα με μια πηγή του γραφείου του, βρίσκεται σήμερα στην Τουλ, στην κεντρική Γαλλία. Στην ομιλία που εκφώνησε εκεί δεν αναφέρθηκε καθόλου στην υπόθεση αυτή.

Οι φήμες για τον δεσμό του με την Γκαγιέ, τις οποίες ο Ολάντ ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε, έχουν αφήσει πολλά ερωτηματικά για το εάν η Τριερβελέρ θα διατηρήσει την ανεπίσημη θέση της "πρώτης κυρίας" και θα συνεχίσει να συνοδεύει τον πρόεδρο στα επίσημα ταξίδια του.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ολάντ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Closer: Δύο χρόνια διαρκεί η σχέση του Ολάντ με την Γκαγιέ

Ο Ολάντ και οι τρεις γυναίκες του σε ένα ενσταντανέ

Αγωγή κατά του Closer υπέβαλε η "ερωμένη" του Ολάντ, Ζιλί Γκαγιέ

SHARE:

24Media Network