“F…you, Trump” από τον επικεφαλής των Proud Boys που νιώθει προδωμένος

“F…you, Trump” από τον επικεφαλής των Proud Boys που νιώθει προδωμένος
Μέλος των Proud Boys οπλισμένο AP

Πριν λίγο καιρό ο ΙΘαν Νόρντεαν έπινε νερό στο όνομα του Ντόναλντ Τραμπ. Τώρα απλά του λέει να πάει να...

Μέχρι και πριν από λίγους μήνες ο Ιθαν Νόρντεαν έκανε όρκους αιώνιας πίστης στον Ντόναλντ Τραμπ. Ο χρόνος όμως πέρασε, ο Τραμπ ηττήθηκε στις προεδρικές εκλογές και τελικά δεν στήριξε μέχρι τέλους την αμφισβήτηση του αποτελέσματος και ο ηγέτης των Proud Boys ένιωσε…προδωμένος.

Το έγραψε κιόλας σε δημόσιο μήνυμά του. “Είμαστε μόνοι μας τώρα όπως ήμασταν πάντα. Τόσο χαρούμενος που μπόρεσε να συγχωρέσει ένα μάτσο εκφυλισμένων. Τραμπ, άντε γαμ…Μας εγκατέλειψες στο πεδίο της μάχης, ματωμένους και μόνους μας”.

Και όμως, αυτός ο άνθρωπος μαζί με την υπόλοιπη συμμορία των Proud Boys, όρμησε στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου και επιχείρησε να επιβάλλει τη θέληση των ομοϊδεατών του ακούγοντας στις σχετικές προτροπές του Ντόναλντ Τραμπ που τότε έσπασε κάθε ρεκόρ λαϊκισμού.

Τώρα, ο Νόρντεαν αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης αφού βρίσκεται μεταξύ των 400 κατηγορούμενων για τα έκτροπα της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο.

Ηδη, από τις 20 Ιανουαρίου είχε αποκηρύξει το πρώην ίνδαλμά του: “Ακολούθησα αυτόν τον άνδρα για τέσσερα χρόνια και τα έχασα όλα. Μας έκανε να πιστέψουμε ότι υπάρχει δικαιοσύνη. Αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ”.

Στερνή μου γνώση, να σ’ είχα πρώτα…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα