Floyd Mayweather vs Logan Paul: Τα μυθικά λεφτά που έβγαλαν ο θρύλος και ο YouTuber

Floyd Mayweather vs Logan Paul: Τα μυθικά λεφτά που έβγαλαν ο θρύλος και ο YouTuber
Floyd Mayweather vs. Logan Paul Lynne Sladky / Associated Press

Χωρίς νικητή έληξε ο αγώνας επίδειξης που πολλοί τον είχαν χαρακτηρίσει "ανέκδοτο". Ζαλίζουν τα κέρδη του Floyd Mayweather και του Logan Paul. O "money" σήκωσε τον YouTuber, για να κερδίσουν μια περιουσία.

Ο σπουδαιότερος μποξέρ των τελευταίων 30 ετών αντιμετώπισε έναν YouTuber, κάτι που θα αποτελούσε ένα τεράστιο event από μόνο του. Ο Floyd Mayweather αγωνίστηκε με τον Logan Paul και ο Logan κατάφερε να αντέξει οκτώ γύρους στο  Hard Rock Stadium του Miami, με τον αγώνα να μη βγάζει επισήμως νικητή.

Ο Mayweather αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2017 μετά τη νίκη του επί του Conor McGregor και πλέον μετέχει μονάχα σε τέτοιους αγώνες επίδειξης, σαν αυτόν με τον Logan. Εμπορικά, το show πήγε τόσο καλά που οι servers “κράσαραν” από τις ταυτόχρονες συνδέσεις pay-per-view. “Ήταν καλύτερος απ’ ό,τι νόμιζα, είχε πλάκα όλο αυτό παρότι δεν είμαι πια 21 και το καταλαβαίνω”, ήταν το σχόλιο του Mayweather.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Logan επέλεξε περισσότερο αυτό που θα φάνταζε φυσιολογικό, δηλαδή την άμυνα, με τον Floyd πάντως να φαίνεται πως αγωνίστηκε αρκετά συντηρητικά. Άλλωστε, μιλάμε για show. “Θα πάω στο σπίτι αναλογιζόμενος αν τελικά με άφησε να επιβιώσω. Ήταν ο,τι καλύτερο έχω ζήσει”, σχολίασε ο Paul, με τα παρακάτω πλάνα να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του.

Τυπικά ο Logan γλίτωσε το knockout και ο αγώνας έληξε ισόπαλος καθώς ήταν ανεπίσημος. Ο 44χρονος σήμερα Floyd Mayweather που έκλεισε την καριέρα του με 50-0 σε πέντε διαφορετικές διοργανώσεις θα συνεχίσει την καριέρα του στην pay-per-view αγορά με αναμετρήσεις σαν αυτή της Κυριακής με τον YouTuber. Μπορεί να ισχυρίστηκε πως ο 26χρονος Paul “χρησιμοποίησε” εύστοχα το ύψος του για να τον κρατήσει σε απόσταση, ωστόσο δε φαίνεται να έπεισε και τους τηλεθεατές.

Για την ιστορία το σκορ ανάμεσα στους δύο έληξε 43-28 στα εύστοχα χτυπήματα υπέρ του Mayweather, χωρίς όμως να καταγράφεται καθώς δεν υπήρχε κριτική επιτροπή. H… “ουσία” όμως για τους δύο είναι πως ο Mayweather “τσέπωσε” 30 εκ. δολάρια ως εγγυημένη αμοιβή πριν καν πατήσει στο ρινγκ, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν πως συνολικά θα κερδίσει 100 εκ. από τις συνολικές προβολές του pay-per-view.

Αντιστοίχως ο Logan Paul κέρδισε 20 εκ. δολάρια για τον αγώνα. Σημειώνεται πως ο κάποτε σταρ του Vine, Paul, απογείωσε τη “φήμη” του το 2017 όταν επισκέφθηκε το ιαπωνικό δάσος των αυτοκτονιών, Aokigahara, και κατέγραψε σε βίντεό του έναν άνθρωπο που φέρεται να είχε αυτοκτονήσει. Όσο για την καριέρα του στο μποξ, έχει δώσει έναν επίσημο αγώνα (με κριτές) το 2019 εναντίον του ράπερ KSI, τον οποίο και έχασε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα