Φωτιά στην Καλιφόρνια: Στους 25 οι νεκροί - 250.000 εγκατέλειψαν τα σπίτια τους

Μεγαλώνει η λίστα του θανάτου από τις φωτιές που μαίνονται στην Καλιφόρνια
Μεγαλώνει η λίστα του θανάτου από τις φωτιές που μαίνονται στην Καλιφόρνια AP

Αυξάνεται ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών από τις φωτιές που μαίνονται στην δυτική πολιτεία των ΗΠΑ. Σχεδόν 7.000 κτίρια έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

Μεγαλώνει η λίστα του θανάτου από τις φωτιές που μαίνονται στην πολιτεία της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, με τον αριθμό των νεκρών να φτάνει στους 25.

Η ραγδαία αυτή αύξηση από το βράδυ του Σαββάτου, ήρθε μετά τον εντοπισμό από τις αρχές 14 πτωμάτων, στην κατεστραμμένη από την φωτιά πόλη του Πάραντάις.

ADVERTISING

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών στο Πάραντάις πλέον ανέρχεται στους 23, ενώ δύο ακόμη εντοπίστηκαν χθες στο Woolsey, κοντά στο Μαλιμπού.

"Σήμερα, 14 περισσότερα πτώματα εντοπίστηκαν, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 23", δήλωσε ο σερίφης Κόρι Χόνεα σε συνέντευξη Τύπου.

Oι εικόνες από τις καταστροφικές φωτιές που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου είναι τρομακτικές. Εικόνες ανθρώπων να διασχίζουν περιοχές που φλέγονται με τα αυτοκίνητά τους και η αγωνία τους για την επιβίωση των ίδιων και του τόπου τους είναι ανατριχιαστικές.

Από την Πέμπτη το πρωί, περισσότερα από 6.700 κτίρια, η πλειονότητα των οποίων κατοικίες, καταστράφηκαν από την πυρκαγιά «Camp Fire», την πλέον καταστροφική στην ιστορία της Καλιφόρνιας. Όπως εκτιμούν οι αρχές, θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις εβδομάδες προκειμένου οι φωτιές να τεθούν υπό έλεγχο.

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στην Καλιφόρνια
Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στην Καλιφόρνια AP
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά, ΗΠΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φωτιά στην Καλιφόρνια: Έντεκα νεκροί - Τρεις εβδομάδες για να τεθεί υπό έλεγχο

Φωτιά στην Καλιφόρνια: Πατέρας τραγουδά στην κόρη του καθώς διασχίζουν τις φλόγες

Φωτιά στην Καλιφόρνια: Νεκροί, αγνοούμενοι και χιλιάδες καμένα σπίτια

SHARE:

24Media Network