Φωτιές στην Αυστραλία: Μάζεψε 700.000 δολάρια για τα θύματα πουλώντας γυμνές φωτογραφίες της

Φωτιές στην Αυστραλία: Μάζεψε 700.000 δολάρια για τα θύματα πουλώντας γυμνές φωτογραφίες της
Κέιλεν Γουάρντ Instagram

Η 20χρονη Κέιλεν Γουάρντ κατάφερε σε μόλις 4 ημέρες να συγκεντρώσει περισσότερα από 700.000 δολάρια για τα θύματα των πυρκαγιών στην Αυστραλία με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Με έναν πρωτότυπο τρόπο η 20χρονη Κέιλεν Γουάρντ αποφάσισε να βοηθήσει τους πληγέντες από τις μεγάλες φωτιές στην Αυστραλία. Η νεαρή κοπέλα πρόσφερε γυμνές φωτογραφίες της σε όποιον ακόλουθό της έκανε δωρεά άνω των 10 δολαρίων, σε κάποια από τις οργανώσεις που η ίδια είχε επιλέξει.

Η νέα γυναίκα με καταγωγή από την Καλιφόρνια εργάζεται ως μοντέλο από τον Αύγουστο του 2019. “Χρησιμοποιώ το Twitter για να βγάζω χρήματα, πουλώντας γυμνές φωτογραφίες. Έχω ένα πιστό κοινό που αγοράζει υλικό από μένα και έτσι πληρώνω τους λογαριασμούς μου”, αναφέρει.

Κέιλεν Γουάρντ Instagram

Όταν έμαθε για τις καταστροφές στα νοτιοανατολικά παράλια της Αυστραλίας θέλησε να κάνει κάτι για να βοηθήσει.

“Έκανα δωρεά 1.000 δολαρίων”, δήλωσε στον Guardian.

Κέιλεν Γουάρντ Instagram

“Είχα έναν μεγάλο αριθμό από Followers, περίπου 30.000, και σκέφτηκα ότι πολλοί από αυτούς θα μπορούσαν να καταθέσουν χρήματα, κάνοντας κάποια δωρεά για την αντιμετώπιση των φωτιών. Στις 3 Ιανουαρίου, η Γουάρντ ανάρτησε μια γυμνή φωτογραφία της αρχικά στο Twitter, στην οποία είχε καλύψει τα επίμαχα σημεία με emoji πεταλούδων, δίπλα σε μία λίστα με οργανώσεις που θα μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν οι followers της.

Κέιλεν Γουάρντ Instagram

Το ίδιο κιόλας απόγευμα η Γουάρντ κατάφερε να συγκεντρώσει 7.000 δολάρια.

“Το επόμενο πρωί ξύπνησα και είχα γίνει viral. Είχα κατακλυστεί από μηνύματα. Γρήγορα το πράγμα “εξερράγη” και φτάσαμε τα 100.000 δολάρια πριν το καταλάβω”.

Κέιλεν Γουάρντ Instagram

Το αρχικό tweet της Γουάρντ έχει τώρα 77.000 share και η ίδια αυτοαποκαλείται πλέον η «Γυμνή Φιλάνθρωπος». “Δεν φορούν όλοι οι ήρωες κάπες”, είναι ένα από τα επαινετικά σχόλια που επαναλαμβάνεται κάτω από την ανάρτησή της.

Κέιλεν Γουάρντ Instagram

Στο Instagram είχε περίπου 60.000 followers αλλά η πλατφόρμα έκλεισε τον λογαριασμό της όταν έγινε αντιληπτή η διακίνηση γυμνών φωτογραφιών.

Πέρα από τη φιλανθρωπική πρωτοβουλία, το Instagram έκοψε με αυτό τον τρόπο και μια βασική πηγή εσόδων για το μοντέλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα