Φώτης Ντούλος: Απόπειρα αυτοκτονίας από τον ομογενή που κατηγορείται για τον φόνο της συζύγου του

Φώτης Ντούλος: Απόπειρα αυτοκτονίας από τον ομογενή που κατηγορείται για τον φόνο της συζύγου του
Ο Φώτης Ντούλος στο δικαστήριο τον Δεκέμβριο του 2019 AP

Ο 52χρονος, κατηγορούμενος για την δολοφονία της συζύγου του, που αγνοείται από τον Μάιο του 2019, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο Φώτης Ντούλος, ο ομογενής που είναι κατηγορούμενος στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ για την δολοφονία της συζύγου του.

Την Τρίτη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και όπως ανέφεραν οι New York Times, επικαλούμενοι αξιωματούχο κοντά στην υπόθεση, ο άνδρας έχασε τη ζωή του. Λίγη ώρα αργότερα όμως, ο δικηγόρος του δήλωσε στην New York Post ότι ο πελάτης του είναι ζωντανός αλλά σε σοβαρή κατάσταση, τονίζοντας ότι επιχείρησε να δηλητηριαστεί με μονοξείδιο του άνθρακα.

Ο 52χρονος έχει αφεθεί ελεύθερος στις αρχές του τρέχοντος μηνός με εγγύηση 6 εκατ. δολάρια, αναμένοντας τη δίκη, στην οποία θα είναι υπόλογος για τη δολοφονία και την απαγωγή της εν διαστάσει συζύγου του, Τζένιφερ Ντούλος. Τα ίχνη της αγνοούνται από τον Μάιο του 2019 και το σώμα της δεν έχει βρεθεί.

Ο Ντούλος, κατασκευαστής πολυτελών οικιών, κατηγορείται ότι σκότωσε τη Τζένιφερ στο σπίτι της και μετέφερε το πτώμα της με το αυτοκίνητό της σε ένα πάρκο, όπου είχε αφήσει ένα φορτηγάκι. Με αυτό την μετέφερε αλλού, άγνωστο όμως πού.

Με κατηγορίες για την υπόθεση και πιο συγκεκριμένα για συνωμοσία σε δολοφονία, βαρύνεται η πρώην φίλη του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα