Ντούλος: Απαλλαγή από τις κατηγορίες ζητά ο ομογενής που φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγό του

Ντούλος: Απαλλαγή από τις κατηγορίες ζητά ο ομογενής που φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγό του

Ο Ελληνοαμερικανός Φώτης Ντούλος κατηγορείται για τη δολοφονία και εξαφάνιση της συζύγου του. Αίμα της Τζένιφερ Ντούλος και DNA του ιδίου είχε βρεθεί στο σπίτι του. Ζητά απαλλαγή από τις κατηγορίες, καθώς δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να αποδεικνύουν την ενοχή του.

Δύο μήνες έχουν περάσει από την εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλος, τη σύζυγο ενός 51χρονου Ελληνοαμερικανού εν ονόματι Φώτης ΝτούλοςΗ Τζένιφερ Ντούλος, το αίμα της οποίας είχε βρεθεί στο σπίτι τους, όπως και το DNA του προφυλακισμένου Φώτη, εξαφανίστηκε στις 24 Μαΐου και έκτοτε δεν έχει εμφανιστεί.

Ο δικηγόρος του δηλώνει πως ο πελάτης του, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για τη δολοφονία και εξαφάνιση της συζύγου του, δεν μπορεί να δικαστεί, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να τεκμηριώνουν ενοχή. Ο δικηγόρος του κατέθεσε αίτηση να αποφυλακιστεί ο Ντούλος από τις βαριές κατηγορίες του φόνου, ελλείψει στοιχείων.

Ο Κένεθ Γκρέι, πρώην πράκτορας FBI, δήλωσε: “Στην υπόθεση αυτή έχουν βρεθεί ματωμένα υφάσματα που χρησιμοποιήθηκαν μάλλον για να καθαριστεί ο τόπος του εγκλήματος. Εξαρτάται, όμως, από τον Εισαγγελέα να αποφασίσει, αν θα πρέπει βάσει αυτού να απαγγείλει στον Ντούλος την κατηγορία του φόνου. Αυτό δεν έχει συμβεί και δεν νομίζω ότι έχουν φτάσει σε αυτό το επίπεδο απόδοσης κατηγοριών.”

Η αστυνομία στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ εξετάζει 1,2000 πληροφορίες και 80 βίντεο από κάμερες ασφαλείας . Αν δεν εξεταστούν όλα όσα έχουν στα χέρια τους, η υπόθεση δεν μπαίνει στο αρχείο. Η αστυνομία διατείνεται ότι έχει στη διάθεσή της βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, που δείχνει σακούλες σκουπιδιών με ματωμένο περιεχόμενο σε κάδους απορριμάτων.

“Τις 1,2000 πληροφορίες πρέπει να τις εξετάσεις και να κρίνεις ποιες είναι πραγματικά ακριβείς και ποιες επιβάλουν επιπλέον έρευνα. Άρα από τις 12000 πληροφορίες, περίπου 200-300 είναι αυτές που πρέπει να επαληθευτούν και αυτό παίρνει χρόνο”, πρόσθεσε ο Κένεθ Γκρέι.

Στο μεταξύ, η οικογένεια της Τζένιφέρ, που έχει αναλάβει και τη φροντίδα των πέντε παιδιών της, εξέδωσε το εξής ανακοινωθέν: “Είμαστε σε όλους ευγνώμονες και εκφράζουμε τις βαθιές μας ευχαριστίες στην αστυνομία του Κονέκτικατ, για τις άοκνες προσπάθειές τους στην υπόθεση.”

Ο Ντούλος αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 2 Αυγούστου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα