Φρίκη στο Νιου Τζέρσεϊ: Πάνω από 30 σκυλιά βρέθηκαν νεκρά σε σπίτι – 2 συλλήψεις

Φρίκη στο Νιου Τζέρσεϊ: Πάνω από 30 σκυλιά βρέθηκαν νεκρά σε σπίτι – 2 συλλήψεις
Σκύλος (φωτογραφία αρχείου). Getty Images/iStockphoto

Σε σπίτι στο Νιου Τζέρσεϊ εντοπίστηκαν νεκρά 30 σκυλιά, γάτες και κουνέλια. Στην ιδιοκτησία, εντοπίστηκε και ένα 9χρονο παιδί, το οποίο παραδόθηκε σε ειδικούς της παιδικής μέριμνας.

Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησε η αστυνομία, στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, τη Δευτέρα (28/8) καθώς στο σπίτι που διέμεναν, εντοπίστηκαν 30 νεκρά σκυλιά. Οι αρχές θεωρούν ότι έως και 100 σκύλοι έχουν πεθάνει στη συγκεκριμένη κατοικία.

Σύμφωνα με το AP, όταν έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν επιπλέον αρκετά κουνέλια και γάτες. Εννέα από τα ζωντανά σκυλιά που εντοπίστηκαν μεταφέρθηκαν για περίθαλψη σε νοσοκομείο ζώων, καθώς αρκετά από αυτά ήταν σε εξαιρετικά κακή κατάσταση. Μάλιστα, το ένα χρειάστηκε να υποβληθεί σε ευθανασία.

Στην ιδιοκτησία, εντοπίστηκε και ένα 9χρονο παιδί, το οποίο απομακρύνθηκε, λόγω των ανθυγιεινών συνθηκών που επικρατούσαν και παραδόθηκε σε ειδικούς της παιδικής μέριμνας.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 35χρονης Rebecca Halbach και του 32χρονου Brandon Leconey, με τις κατηγορίες κακοποιήσης ζώων και διακινδύνευση της ζωής παιδιού, έπειτα από ενημέρωση μέλους μιας ομάδας διάσωσης ζώων. Η συγκεκριμένη ομάδα είχε δώσει στο ζευγάρι χρήματα, για να φροντίσει κάποια από τα σκυλιά της. Όμως, αναφέρθηκε ότι γύρω από το σπίτι του ζευγαριού κυκλοφορούσαν πολλά υποσιτισμένα και άρρωστα σκυλιά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα