Σοκ στη Γαλλία: 15χρονος σκότωσε την αδερφή του και τραυμάτισε τον αδερφό του όσο οι γονείς του έκαναν γιόγκα

Σοκ στη Γαλλία: 15χρονος σκότωσε την αδερφή του και τραυμάτισε τον αδερφό του όσο οι γονείς του έκαναν γιόγκα

Δεκαπεντάχρονος κατηγορείται για την δολοφονία της αδελφής του. Τραυμάτισε σοβαρά και τον μικρό του αδερφό

Γάλλος έφηβος 15 ετών κατηγορείται για τη δολοφονία της 11χρονης αδελφής του και τον σοβαρό τραυματισμό του 8χρονου αδελφού του.

Αρχικά, ο νεαρός ισχυρίσθηκε ότι ένας άγνωστος είναι ο δράστης της δολοφονίας που διαπράχθηκε στο σπίτι της οικογένειας στο χωριό Μπερνάς κοντά στα γαλλο-ελβετικά σύνορα.

Το άψυχο σώμα του κοριτσιού, καθώς και το σώμα του μικρού αδελφού της , ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά με μαχαίρι, βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης, την ώρα που ο μεγάλος αδελφός είχε αναλάβει να προσέχει τα αδέλφια του, καθώς οι γονείς παρακολουθούσαν μάθημα γιόγκα.

Ο 15χρονος βγήκε από το σπίτι σε κατάσταση σοκ, με λεκέδες από αίμα στα ρούχα του για να ειδοποιήσει για τον συμβάν καταφεύγοντας σε γειτονικό σπίτι.

Οι αστυνομικές αρχές θεώρησαν ότι η αρχική εκδοχή του για άγνωστο εγκληματία που εισχώρησε στο σπίτι χαρακτηριζόταν από ασυναρτησία. "Ο νεαρός δίνει πλέον μία συνεκτική περιγραφή της εξέλιξης των γεγονότων", δήλωσε ο εισαγγελέας της Μιλούζ Ντομινίκ Αλζεαρί, τονίζοντας ότι υπάρχει το στοιχείο της προμελέτης.

Μετά την απαγγελία κατηγοριών εναντίον του, θα τεθεί υπό κράτηση σε ειδικές συνθήκες και με την λήψη μέτρων προστασίας, με ιατρική παρακολούθηση, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

SHARE:

24Media Network