Γαλλία: Κατέληξε η νοσηλεύτρια που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο νοσοκομείο της Ρεν

Γαλλία: Κατέληξε η νοσηλεύτρια που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο νοσοκομείο της Ρεν
Το νοσοκομείο CHU στην πόλη Ρεν της Γαλλίας CHU de Rennes

Δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της η 38χρονη νοσηλεύτρια που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι χθες σε νοσοκομείο της Ρεν.

Νοσηλεύτρια που δέχθηκε επίθεση χθες, Δευτέρα (23/05) από άνδρα που κρατούσε μαχαίρι μέσα σε νοσοκομείο της Ρεν, στην ανατολική Γαλλία, υπέκυψε στα τραύματά της τη νύχτα, ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία κάνοντας λόγο για «ανθρωποκτονία».

«Η νεκροψία- νεκροτομή έχει προγραμματιστεί», σημείωσε στην ανακοίνωσή της.

«Μόλις ενημερώθηκα με μεγάλη θλίψη για τον θάνατο της Καρέν, νοσηλεύτριας 38 ετών η οποία δέχθηκε βίαιη επίθεση χθες στο CHU της Ρεν», έγραψε στο Twitter ο Γάλλος υπουργός Υγείας Φρανσουά Μπρον, ο οποίος μετέβη χθες Δευτέρα στο νοσοκομείο όπου σημειώθηκε η επίθεση.

Μία βοηθός γιατρού επίσης τραυματίστηκε από την επίθεση, η οποία σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο όταν ένας 59χρονος άνδρας που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα επιτέθηκε εναντίον των δύο γυναικών με μαχαίρι.

Ο άνδρας συνελήφθη αμέσως αφού προσπάθησε να διαφύγει και «φαίνεται ότι έδρασε χωρίς κίνητρο και δεν είχε ραντεβού στο νοσοκομείο», είχε επισημάνει ο εισαγγελέας της Ρεν σε ανακοίνωσή του.

«Φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και εδώ και πολλά χρόνια έχει τεθεί υπό ενισχυμένη δικαστική συμπαράσταση», είχε προσθέσει.

Ο άνδρας, αναφέρι το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για βιαιοπραγία, αλλά τον Ιούνιο του 2022 απαλλάχθηκε αφού κρίθηκε ποινικά μη υπεύθυνος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα