Γαλλία: Ντύθηκαν σημαδούρες για να σπάσουν την καραντίνα

Γαλλία: Ντύθηκαν σημαδούρες για να σπάσουν την καραντίνα
FACEBOOK

Δύο ευρηματικοί Γάλλοι, λίγο πριν την άρση της καραντίνας, ντύθηκαν σημαδούρες για να απολαύσουν ένα μπάνιο στη θάλασσα.

Δύο ανυπόμονοι κολυμβητές στη Γαλλία, λίγες ημέρες πριν την άρση των μέτρων κατά του κορονοϊού, ντύθηκαν σημαδούρες προκειμένου να απολαύσουν ένα μπάνιο στη θάλασσα.

Οι δύο φίλοι προσέγγισαν την παραλία, με τον Nice-Martin να προλαβαίνει να κάνει μια βουτιά, ωστόσο ο φίλος του Pierrot έγινε αντιληπτός και κλήθηκε να καταβάλει το πρόστιμο 135 ευρώ για παραβίαση των κανόνων περιορισμού.

"Έπαιξα και έχασα", δήλωσε ο Pierrot. "Αλλά τουλάχιστον έκανα τους ανθρώπους να γελάσουν!" συμπλήρωσε καθώς το βίντεό τους έγινε αμέσως viral στα social media.

Σέρφερ θέλησαν να σπάσουν το lockdown

Ταυτόχρονα, μία ομάδα σέρφερ βγήκε στη θάλασσα, στα ανοικτά των ακτών των Καννών, σήμερα για να δαμάσει τα κύματα, ωστόσο σύντομα τους έδιωξαν αστυνομικοί.

Αν και σήμερα η Γαλλία άρχισε να χαλαρώνει τους περιορισμούς στις μετακινήσεις, οι παραλίες στις Κάννες στο νότιο τμήμα παραμένουν «απαγορευμένη» ζώνη, έπειτα από απόφαση των τοπικών αρχών.

Ανυπόμονοι να τιθασεύσουν τα κύματα, καμιά δωδεκαριά σέρφερ αψήφησαν την απαγόρευση και μπήκαν στο νερό. Αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στην περιοχή τους εντόπισαν και κατευθύνθηκαν προς το νερό, με τις σειρήνες να αντηχούν. Οι σέρφερ βγήκαν από τη θάλασσα και αποχώρησαν από την παραλία.

«Κάναμε σερφ για τρεις ή τέσσερις ώρες, κατόπιν ήρθαν τέσσερις αστυνομικοί και μας υποχρέωσαν να βγούμε από το νερό» περιέγραψε ένας από τους σέρφερ, ο Νικολά.

Εντούτοις, κάποιοι από την ομάδα επέστρεψαν λίγο μετά στο νερό. Για να παρακάμψουν την απαγόρευση που αφορά τις παραλίες, σκαρφάλωσαν σε έναν βράχο και μπήκαν από εκεί στη θάλασσα.

«Σχεδόν αξίζει το πρόστιμο των 135 ευρώ» λέει ένας σέρφερ μόλις βγήκε έξω.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γαλλία, Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network