Γαλλία: Σκότωσε τη σύντροφό του για ερωμένη που αποδείχθηκε ανύπαρκτη

Διαβάζεται σε 2'
Αστυνομία στη Γαλλία
Αστυνομία στη Γαλλία AP

Aδιανόητη τραγωδία στο Μπεσάν της βόρειας Γαλλίας, όπου άνδρας σκότωσε τη σύντροφό του για… ερωμένη που τελικά αποδείχθηκε ανύπαρκτη.

Ένας 30χρονος παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη σύντροφό του στα τέλη του Ιανουαρίου, ούτως ώστε να συνάψει ερωτική σχέση με μια γυναίκα που είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, αυτή αποδείχτηκε ανύπαρκτη, προϊόν της φαντασίας απατεώνων από την Ακτή Ελεφαντοστού, κάτι που έκαναν γνωστό την Τετάρτη οι δικαστικές αρχές.

Ειδικότερα, στις 28 Ιανουαρίου βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας που είχε γεννηθεί το 1995, μέσα στο σπίτι της στο Μπεσάν της βόρειας Γαλλίας όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο σύντροφός της ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές και αρχικά είπε ότι την βρήκε νεκρή επιστρέφοντας από τα ψώνια του στον φούρνο. Είπε μάλιστα ότι μάλλον επρόκειτο για απόπειρα κλοπής που δεν πήγε καλά, επειδή έλλειπε από το σπίτι ένας κουμπαράς, όπως είπε ο εισαγγελέας Γκιρέκ Λε Μπρα.

Η αστυνομία ωστόσο, από την έρευνα που έκανε, απέκλεισε αυτήν την εκδοχή. Διαπίστωσε παράλληλα ότι ο άνδρας διατηρούσε μια «ερωτική σχέση εξ αποστάσεως» με μια γυναίκα, της οποίας αγνοούσε την «πραγματική ταυτότητα».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, που αποκάλυψε την υπόθεση, το πρόσωπο αυτό διατηρούσε σελίδα στο Facebook με το όνομα «Μπεατρίς Λερού».

Η «ερωμένη» ήταν ανύπαρκτη: την είχε «δημιουργήσει» ένας απατεώνας που κατάφερε μάλιστα να αποσπάσει από τον άνδρα το ποσό των 2.200 ευρώ. Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, ο απατεώνας αυτός βρίσκεται στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον ανακριτή και παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε τη σύντροφό του, ελπίζοντας ότι θα έβγαζε από τη μέση το εμπόδιο για να συνάψει σχέση με την ανύπαρκτη «Μπεατρίς».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα