Γαμπρός κατέρρευσε στο γάμο του πριν πει το “I do”

Γαμπρός κατέρρευσε στο γάμο του πριν πει το “I do”
O Πολ και η Άλισον Ουίν. Ιnstagram

Οκτώ μέρες αφότου ο Πολ Ουίν έμαθε πως έχει 6 με οκτώ εβδομάδες ζωής, προγραμμάτισε να παντρευτεί την επί 21 χρόνια σύντροφο του. Δεν πρόλαβε να πει το 'i do'.

Ο Πολ και η Άλισον αποφάσισαν να παντρευτούν, έπειτα από 21 χρόνια σχέσης και την απόκτηση 5 παιδιών. Ο λόγος είχε να κάνει με τη διάγνωση του 57χρονου με καρκίνο σε τελικό στάδιο. Οκτώ ημέρες αργότερα, δηλαδή την Παρασκευή 25/6 πήγαν στο Δημαρχείο της πόλης Σάλτκοουτς της Σκωτίας για να τακτοποιήσουν τα του μυστηρίου που είχε κυρίως συναισθηματικό και νομικό λόγο. 

Η Άλισον περίμενε ένα δεκάλεπτο στην είσοδο του Δημαρχείου, για να της φέρει ένας φίλος της την ανθοδέσμη που είχε ξεχάσει σπίτι. Όταν επέστρεψε κοντά στον Πολ, τον είδε να δυσκολεύεται να αναπνεύσει. Τη διαβεβαίωσε πως μπορεί να συνεχίσει. Ακολούθως κάθισαν οι καλεσμένοι στις θέσεις τους και η πρωτότοκη του ζευγαριού, 20χρονη Σάντι ανέλαβε να παραδώσει τη μητέρα της στον πατέρα της, κατά το έθιμο. Δεν πρόλαβε να το κάνει, καθώς όπως άρχισε να διανύει αυτά τα μέτρα η Άλισον, ο Πολ κατέρρευσε.

“Έτρεξα κοντά του, φώναξα το όνομα του, αλλά δεν γύρισε να με κοιτάξει. Τότε κατάλαβα πως δεν είναι καλά τα πράγματα”. Έπαθε σοκ και άρχισε να ουρλιάζει το όνομα του συντρόφου της, ενόσω είχαν σπεύσει οι πρώτες βοήθειες που δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον 57χρονο στη ζωή. “Για τα παιδιά μου πρέπει να σηκώνομαι κάθε πρωί από το κρεβάτι και να προσπαθώ να βγάζω εις πέρας τις υποχρεώσεις μου. Το 2020 πέθανε η μητέρα του Πολ. Οπότε τουλάχιστον είναι μαζί της τώρα” δήλωσε η Άλισον.

Ο εκλιπών είχε διαγνωστεί το Μάιο με καρκίνο στο πάγκρεας. Είχε αποφασίσει να μην κάνει κάποια θεραπεία. Τους μήνες που ακολούθησαν, ο καρκίνος εξαπλώθηκε στο ήπαρ και τους πνεύμονες. Την Πέμπτη 17/6 οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν τον ενημέρωσαν πως έχει άλλες 6 έως οκτώ εβδομάδες ζωής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα