Γερμανία: 25 τραυματίες από έκρηξη σε κτίριο διαμερισμάτων

Γερμανία: 25 τραυματίες από έκρηξη σε κτίριο διαμερισμάτων
25 τραυματίες από έκρηξη σε κτίριο διαμερισμάτων AP

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι εγκλωβισμένοι μέσα στο κτίριο, άφησε η αστυνομία. Άγνωστα τα αίτια της έκρηξης

Έκρηξη σε κτίριο με διαμερισμάτων σημειώθηκε στην πόλη Βούπερταλ στη δυτική Γερμανία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 25 άνθρωποι, οι πέντε εκ των οποίων σοβαρά, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε πολυόροφο συγκρότημα λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και προκάλεσε πανικό στην περιοχή, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που τρόμαξαν από τον θόρυβο και βγήκαν τρέχοντας στους δρόμους.

Αρκετές μικρής έκτασης φωτιές ξέσπασαν μέσα στο κτίριο, με τους πυροσβέστες να καταφέρνουν να τις σβήσουν, κινδυνεύοντας από τμήματα του κτιρίου που κατέρρεαν. Ορισμένοι ένοικοι κατάφεραν να βγουν εγκαίρως έξω αλλά αρκετοί ήταν αυτοί που παγιδεύτηκαν και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής.

“Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι μέσα στο κτίριο. Οι προσπάθειες διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη” δήλωσε την Κυριακή η αστυνομία. Την ίδια ώρα ειδικοί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν το κτίριο, που έχει καταρρεύσει εν μέρει.

Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν γίνει, μέχρι στιγμής, γνωστά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα