Γερμανία: Ο Λάσετ εμφανίζεται να γελάει ενώ ο Πρόεδρος εκφράζει τη θλίψη του για τα θύματα

Γερμανία: Ο Λάσετ εμφανίζεται να γελάει ενώ ο Πρόεδρος εκφράζει τη θλίψη του για τα θύματα

Χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης, ο Αρμιν Λάσετ εμφανίζεται να.... ξεκαρδίζεται στα γέλια την ώρα που ο πρόεδρος της Γερμανίας εκφράζει την οδύνη του για τα θύματα των πλημμυρών.

Ιδιαίτερα δυσμενή σχόλια έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του Πρωθυπουργού της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας(και υποψήφιου καγκελαρίου) ‘Αρμιν Λάσετ, ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο να γελάει, ενώ ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια ανθρώπινων ζωών και τις καταστροφές στην περιοχή.

Ο κ. Λάσετ συνόδευε τον Ομοσπονδιακό Πρόεδρο κατά την επίσκεψή του στο Έρφστατ, την πόλη η οποία επλήγη σοβαρότερα από τις φονικές καταιγίδες των προηγούμενων ημερών και, όσο ο τελευταίος μιλούσε στον Τύπο, στεκόταν λίγο πιο πίσω. «Θρηνούμε με όσους έχουν χάσει την οικογένεια, τους γνωστούς, τους συγγενείς τους», έλεγε ο κ. Σταϊνμάιερ και πίσω του ο ‘Αρμιν Λάσετ ξεκαρδιζόταν στα γέλια, συζητώντας με κάποιους από τους συνεργάτες του. Το γέλιο του κ. Λάσετ διαρκεί μάλιστα τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει χιλιάδες σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ καλύπτεται με επικριτικό σχολιασμό από το σύνολο των γερμανικών ΜΜΕ.

Το χαρακτηριστικό video

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα