Γερμανία: Σε ράντζα του αεροδρομίου της Στουτγκάρδης οι Βρετανοί ταξιδιώτες

Γερμανία: Σε ράντζα του αεροδρομίου της Στουτγκάρδης οι Βρετανοί ταξιδιώτες
Εικόνες συνωστισμού στο αεροδρόμιο Χίθροου AP Photo/Daniel Cole

Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου καραντίνας του αεροδρομίου ήταν κατειλημμένα και έτσι όσοι ταξίδεψαν από το Λονδίνο και δεν είχαν γερμανικό διαβατήριο αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν σε ράντζα.

Η νέα μετάλλαξη του κορονοϊού που εντοπίστηκε στη Μεγάλη Βρετανία, οδήγησε αρκετές χώρες να απαγορεύσουν τις πτήσεις από και προς το νησί, ενώ προκάλεσε χάος σε αρκετές πτήσεις που ήταν ήδη προγραμματισμένες.

Εκτός από τις εικόνες χάους και συνωστισμού που διαδραματίστηκαν στο Χίθροου του Λονδίνου το βράδυ της Κυριακές, με την πολύωρη αναμονή να κρατά καθηλωμένους τους ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο, για αρκετούς εξ αυτών, η οδύσσεια δεν τελείωσε όταν επιβιβάστηκαν εν τέλει στο αεροπλάνο.

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες της Eurowings με προορισμό τη Στουγκάρδη είχαν μία ακόμη δυσάρεστη έκπληξη κατά την άφιξή τους στη γερμανική πόλη, καθώς αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν σε ράντζα του αεροδρομίου.

Αρχικά, είχαν ενημερωθεί πως θα πρέπει να υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού και να διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων. Ωστόσο, σύμφωνα με τη γερμανική Bild, κατά τη διάρκεια της πτήσης, ο πιλότο ανακοίνωσε πως όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου ήταν κατειλημμένα και έτσι, όσοι ταξιδιώτες δεν είχαν γερμανικό διαβατήριο θα έπρεπε να κοιμηθούν σε ράντζα, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο του αεροδρομίου.

Αυτό, όμως, δεν ίσχυε για τους Γερμανούς πολίτες, που μπορούν να εισέλθουν στη χώρα χωρίς περιορισμούς, σύμφωνα με το Business Insider.

Η Γερμανία έχει απαγορεύσει τις πτήσεις από και προς Ηνωμένο Βασίλειο από τα μεσάνυχτα της Κυριακής μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα