Για ενδοοικογενειακή βία συνελήφθη τώρα ο Τζορτζ Ζίμερμαν

Για ενδοοικογενειακή βία συνελήφθη τώρα ο Τζορτζ Ζίμερμαν

Ο Τζορτζ Ζίμερμαν, ο οποίος αθωώθηκε αυτό το καλοκαίρι για το φόνο του νεαρού Τρέιβον Μάρτιν στη Φλόριντα, συνελήφθη τη Δευτέρα για ενδοοικογενειακή βία

Η σύζυγός του Τζορτζ Ζίμερεμαν, Σέλι, τηλεφώνησε στην αστυνομία για να πει ότι ο άνδρας της την απείλησε με μαχαίρι όπως και την οικογένειά της, αλλά στη συνέχεια αρνήθηκε να υποβάλει μήνυση, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λέικ Μέρι, στη Φλόριντα.

Η Σέλι Ζίμερμαν είπε ότι ο σύζυγός της απείλησε την ίδια και τον πατέρα της και ότι η ίδια "φοβήθηκε πάρα πολύ", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ζατς Χάντσον.

Στο τηλεφώνημα που έκανε στον αριθμό 911 της αστυνομίας για τα επείγοντα περιστατικά, η Σέλι Ζίμερμαν είπε επίσης ότι ο σύζυγός της "κρατούσε όπλο και ότι την πλησίαζε απειλητικά".

Ο Τζορτζ Ζίμερμαν αφέρηκε ελεύθερος, αφού συνεργάστηκε με τις αρχές, σύμφωνα με την αστυνομία.

"Δεν υπάρχουν θύματα, δεν υπάρχει έγκλημα", δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Στιβ Μπράκνελ.

Η αστυνομία έλαβε επίσης κλήση και από τον πατέρα της Σέλι, Ντέιβιντ Ντιν, που βρισκόταν στο σπίτι του ζεύγους τη στιγμή του επεισοδίου.

Η Σέλι Ζίμερμαν ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα τη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου.

Ο 29χρονος Τζορτζ Ζίμερμαν, μέλος μιας ομάδας ασφαλείας των κατοίκων του Σάνφορντ, πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο μαύρο Τρέιβον Μάρτιν, ο οποίος ήταν άοπλος, μια νύχτα του Φεβρουαρίου του 2012.

Ο Ζίμερμαν ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

(Πηγή:ΑΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τζορτζ Ζίμερμαν: Σκότωσε, αθωώθηκε και κυκλοφορεί με όπλο

Αθωώθηκε ο Ζίμερμαν. Είχε σκοτώσει άοπλο αφροαμερικανό

Οι δίκες που σημάδεψαν και δίχασαν τις ΗΠΑ

SHARE: