Γκάφα Μπάιντεν: Έδειξε κατά λάθος σημείωμα με οδηγίες – “Χαιρετάς και παίρνεις τη θέση σου”

Γκάφα Μπάιντεν: Έδειξε κατά λάθος σημείωμα με οδηγίες – “Χαιρετάς και παίρνεις τη θέση σου”
Ο Τζο Μπάιντεν 2022 Susan Walsh/AP Photo

Ξανά στο επίκεντρο του σχολιασμού η συμπεριφορά του Τζο Μπάιντεν, καθώς κατά τη διάρκεια συνάντησης με στελέχη της βιομηχανίας ενέργειας στο Λευκό Οίκο έδειξε κατά λάθος ένα σημείωμα γεμάτο οδηγίες.

Δεν σταματά να απασχολεί τα μέσα αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η τελευταία του κίνηση τον έφερε ξανά στο προσκήνιο, την ίδια στιγμή που η δημοτικότητά του εξακολουθεί να “κατρακυλάει” για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα.

Αυτή τη φορά, όπως αναφέρει το New York Post, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με στελέχη της αιολικής βιομηχανίας στον Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος Μπάιντεν σήκωσε άθελά του προς την κάμερα ένα “σκονάκι” με οδηγίες που ετοίμασε το επιτελείο του, το οποίο καθοδηγούσε τον ηγέτη των ΗΠΑ να πάρει τη θέση του και να περιορίσει τις παρατηρήσεις του σε 2 λεπτά.

Οι φωτογραφίες των σημειώσεων του 79χρονου προέδρου των ΗΠΑ τραβήχτηκαν από φωτογράφους αφού ο Μπάιντεν κράτησε το φύλλο προς την κάμερα χωρίς να το αντιληφθεί.

Οι οδηγίες με τίτλο “Offshore Wind Drop-By Sequence of Events”, λένε στον Μπάιντεν να “μπει στην αίθουσα του Ρούσβελτ και να πει ένα γεια στους συμμετέχοντες“, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η οδηγία να λάβει τη θέση του. Το σημείωμα αναφέρει επίσης ότι μετά την άφιξη των δημοσιογράφων, ο Μπάιντεν κάνει ένα σύντομο σχόλιο των 2 λεπτών.

“Όταν οι δημοσιογράφοι αποχωρούν, κάνετε στη Liz Shuler, Πρόεδρο, AFL-CIO, μια ερώτηση” και μετά “ευχαριστείτε τους συμμετέχοντες και αναχωρείτε”.

Σημειώνεται πως οι Ρεπουμπλικάνοι συχνά κατηγορούν τον 79χρονο πρόεδρο ότι βρίσκεται σε ψυχική παρακμή, ενώ χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε πριν από τις εκλογές του 2020 ότι ο Μπάιντεν “πυροβολήθηκε” γνωστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα