Grant Thompson: Νεκρός ο γνωστός Youtuber – Σκοτώθηκε με αλεξίπτωτο

Grant Thompson: Νεκρός ο γνωστός Youtuber – Σκοτώθηκε με αλεξίπτωτο
Grant Thompson

Ο γνωστός Youtuber σκοτώθηκε σε ηλικία 38 ετών, ενώ έκανε "παρά πέντε" σε βουνοπλαγιά. Η σορός του εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης μετά από μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης. Το κανάλι του, "The King of Random", είχε περισσότερους από 11 εκατομμύρια συνδρομητές.

Ο πασίγνωστος Youtuber Grant Thompson που είχε το κανάλι “The King of Random”, σκοτώθηκε σε ατύχημα με αλεξίπτωτο σε ηλικία 38 ετών, όπως ανακοίνωσε συντετριμμένη η οικογένειά του.

Ο Thompson είχε δημιουργήσει το κανάλι του στο Youtube τον Ιανουάριο του 2010 και είχε περισσότερους από 11 εκατομμύρια συνδρομητές και αναρτούσε διάφορα δικά του βίντεο που συγκέντρωναν εκατομμύρια views.

Σύμφωνα με την TMZ, βρήκαν τη σορό του νωρίς το πρωί της Τρίτης σε βουνοπλαγιά, αφού προηγουμένως η οικογένειά του είχε δηλώσει την εξαφάνισή του, καθώς δεν είχε επιστρέψει σπίτι το βράδυ της Δευτέρας.

“Είναι πολύ θλιβερό να ενημερώσουμε όλοι ότι ο Grant Thompson πέθανε χθες το βράδυ”, ανακοίνωσε η σελίδα που φέρει το ψευδώνυμό του, The King of Random, στα social media.

“Η κληρονομιά του Grant θα “ζει” στο κανάλι του και στην παγκόσμια κοινότητα που δημιούργησε”.

“Ο Grant πήγε για “παρά πέντε” το βράδυ της Δευτέρας, αλλά ποτέ δεν επέστρεψε στο σπίτι”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδερφός του, Mark, στο TMZ.

Όπως δήλωσε ο Mark, ο Grant έκανε “παρά πέντε” τους τελευταίους 5 μήνες και ήταν το νέο του χόμπι, ενώ πάντα του άρεσαν τα extreme sports.

Σύμφωνα με το Γραφείο του Σερίφη της Ουάσινγκτον, τη Δευτέρα έλαβαν κλήση πως ένα αλεξίπτωτο έπρεπε να έχει γυρίσει μία ώρα πριν, αλλά είχε καθυστερήσει και δεν μπορούσαν να το εντοπίσουν.

Τότε ξεκίνησε μια μεγάλη αναζήτηση, ενώ κατάφεραν να εντοπίσουν με GPS την τοποθεσία του κινητού του τηλεφώνου και έπειτα βρήκαν τη σορό του.

Στο κανάλι του στο Youtube ανέβηκε ένα βίντεο “εις μνήμην”:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα