Hunter Schafer: Η ηθοποιός του “Euphoria” συνελήφθη σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης

Διαβάζεται σε 1'
Η ηθοποιός Hunter Schafer
Η ηθοποιός Hunter Schafer Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Η διάσημη ηθοποιός Hunter Schafer συνελήφθη με 50 ακόμα διαδηλωτές κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας υπέρ της Παλαιστίνης.

Η ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς “Euphoria”, Hunter Schafer, συνελήφθη τη Δευτέρα (26/2) ενώ διαδήλωνε υπέρ του Παλαιστινιακού λαού με την αντισιωνιστική οργάνωση “Jewish Voice for Peace”.

Όπως μετέδωσε το Vulture, η ηθοποιός καθώς και άλλοι διαδηλωτές βρίσκονταν στο 30 Rock, το απόγευμα της Δευτέρας (26/2), προκειμένου να αποτρέψουν την εμφάνιση του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, στην εκπομπή “Late Night” με τον Seth Meyers.

Φωτογραφίες από τη διαμαρτυρία, τη δείχνουν να φοράει μπλουζάκι που καλεί σε άμεση κατάπαυση του πυρός. “Η Χάντερ συνελήφθη κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, μαζί με άλλα 50 άτομα”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του εκπρόσωπος της JVP.

Σε φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν στον λογαριασμό της οργάνωσης στο Instagram διακρίνονται διαδηλωτές να φωνάζουν και να κρατούν συνθήματα που επικρίνουν την πολιτική του Μπάιντεν στη Γάζα, με μηνύματα όπως “Τερματίστε την πολιορκία του Ισραήλ στη Γάζα” και “σταματήστε να εξοπλίζετε τη γενοκτονία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα