Τζο Μπάιντεν: Η συνωμοσία της Τέιλορ Σουίφτ και η απάντηση για την ηλικία του

Διαβάζεται σε 2'
Τζο Μπάιντεν και Σιθ Μάγιερς
Τζο Μπάιντεν και Σιθ Μάγιερς AP Photo Evan Vucci

Απαντήσεις σε… “φλέγοντα” ζητήματα έδωσε ο Τζο Μπάιντεν κατά την εμφάνισή του στην εκπομπή “Late Night” με τον Σιθ Μάγερς.

Στην εκπομπή “Late Night” με τον Σιθ Μάγερς εμφανίστηκε ο Τζο Μπάιντεν, σε ανάλαφρο κλίμα και διατεθειμένος να απαντήσεις σε κάθε είδος ερωτήσεων, από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, μέχρι και τις συνωμοσίες για την Τέιλορ Σουίφτ και τη “σχέση” της με τους Δημοκρατικούς.

Ο Αμερικανός πρόεδρος εμφανίστηκε 10 χρόνια μετά την παρουσία του στην πρώτη εκπομπή “Late Night”, τότε ως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Μπάιντεν ρωτήθηκε από νωρίς πώς αντιμετωπίζει τις ανησυχίες των ψηφοφόρων για την ηλικία του και τότε “βρήκε πάτημα” για μια σπόντα για την ηλικία του Τραμπ.

“Ρίξτε μια ματιά στον άλλο τύπο, είναι περίπου όσο είμαι κι εγώ”, είπε ο Μπάιντεν.

“Το θέμα είναι πόσο παλιές είναι οι ιδέες σου. Αυτός είναι ένας τύπος που θέλει να μας πάει πίσω”, πρόσθεσε ο Μπάιντεν, δείχνοντας τις θέσεις του Τραμπ για τα δικαιώματα στην άμβλωση, τις οποίες χαρακτήρισε ξεπερασμένες.

Σε μια πιο ανάλαφρη ανταλλαγή απόψεων, ο Μάγιερς ρώτησε τον Μπάιντεν για την Τέιλορ Σουίφτ και τη θεωρία συνωμοσίας που υποστήριζε ότι η σχέση της ποπ σταρ με τον παίκτη των Kansas City Chiefs Τράβις Κελς κατασκευάστηκε για να ενισχύσει τους Δημοκρατικούς στις εκλογές του 2024.

“Μπορείτε να επιβεβαιώσετε ή να αρνηθείτε ότι υπάρχει συνωμοσία μεταξύ εσάς και της Τέιλορ Σουίφτ;”, ρώτησε ο Μάγερς.

“Από πού παίρνετε αυτές τις πληροφορίες; Είναι απόρρητες”, είπε αστειευόμενος ο Μπάιντεν και πρόσθεσε: “Αλλά θα σας πω ότι με υποστήριξε το 2020″.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα