Η Αντζελίνα Τζολί εξήγησε για πρώτη φορά γιατί χώρισε με τον Μπραντ Πιτ

Η Αντζελίνα Τζολί εξήγησε για πρώτη φορά γιατί χώρισε με τον Μπραντ Πιτ
O Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί όταν ήταν ακόμα παντρεμένοι και αγαπημένοι. Evan Agostini/Invision/AP, File

Στο πλαίσιο αστικής υπόθεσης που έχει στο επίκεντρο το οινοποιείο που ανήκε κάποτε στους Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, η Αμερικανίδα σταρ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο λόγο του τέλους αυτού του γάμου.

To Brangelina διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη το Σεπτέμβριο του 2016, όταν οι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί αποφάσισαν να χωρίσουν.

‘Εκτοτε (και δη μετά την εκκίνηση της δίκης για την επιμέλεια των παιδιών και το μοίρασμα της περιουσίας) έχουν προκύψει πολλές λεπτομέρειες για τη σχέση τους και τους λόγους του διαζυγίου, με πιο πρόσφατες του επεισοδιακού καβγά σε αεροπλάνο.

Αυτό το συμβάν φέρεται να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό πως το FBI ερευνούσε το θέμα -δικαίωμα που έχει για ό,τι παραβατικό συμβαίνει κατά τη διάρκεια αεροπορικών πτήσεων.

Το Νοέμβριο του 2016, όταν ολοκληρώθηκε η έρευνα, το FBI ενημέρωσε ότι δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες -χωρίς να δώσει αιτιολογία, εν τούτοις επισημάνθηκε πως συμβουλεύτηκε την Εισαγγελία, πριν εκδώσει την απόφαση.

Την Τρίτη 4/10 του 2022, στη συνέχεια της αστικής υπόθεσης για το οινοποιείο στη Γαλλία που από το 2008 ανήκε στο ζευγάρι. Προηγήθηκε η μήνυση του Πιτ, με την οποία την κατηγορεί πως πούλησε ακατάλληλα το μερίδιο της στο οινοποιείο -για 67.000.000 δολάρια. Η πρώην σύζυγος του επιμένει πως είχε κάθε δικαίωμα.

Στο πλαίσιο της υπόθεσης, η Τζολί έδωσε ακόμα πιο λεπτομερή εκδοχή της για την πτήση της 14ης Σεπτεμβρίου του 2016.

“Μέχρι σήμερα δεν έχει εξηγήσει ποτέ δημόσια γιατί έφτασε με τον Πιτ στο διαζύγιο και το λόγο που δεν επισκέφτηκε ποτέ ξανά το οινοποιείο -εκείνη ή τα παιδιά του ζευγαριού. “Ήταν και ο λόγος που έκανε πάρα πολλά για να απαλλάξει τα παιδιά της από τον πόνο που προκάλεσε ο Πιτ στην οικογένεια, εκείνη την ημέρα”.

Τι αποκαλύπτει η Τζολί για τον καβγά

Στην καταγγελία που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια αναφέρεται πως κατά τη διάρκεια της ολονύκτιας πτήσης από το οινοποιείο και σπίτι της οικογένειας στη Γαλλία, Chateau Miraval στο Λος Άντζελες ο Πιτ κακοποίησε σωματικά και συναισθηματικά την Τζολί και τα παιδιά τους. Δεν έγινε σαφές πόσα από τα έξι ήταν στην πτήση.

Πάντα σύμφωνα με την Τζολί, μετά την απογείωση εκείνη πλησίασε τον σύζυγο της για να ρωτήσει τι τον είχε αναστατώσει νωρίτερα την ίδια ημέρα.

Ο Πιτ την κατηγόρησε ότι σεβόταν υπερβολικά τα παιδιά τους. Περίπου μιάμιση ώρα αργότερα την κάλεσε να πάει κοντά του, στο πίσω μέρος του αεροπλάνου. Εκεί την τράβηξε μέσα στο μπάνιο και άρχισε να της φωνάζει.

Κάποια στιγμή την άρπαξε από τα μαλλιά, την ταρακούνησε, έπειτα την άρπαξε από τους ώμους και την έσπρωξε πάνω στον ‘τοίχο’.

Αφότου χτύπησε πολλές φορές με τα χέρια του την οροφή, η Τζολί κατάφερε να βγει από το μπάνιο.

Όταν ένα από τα παιδιά ρώτησε αν η Τζολί είναι καλά, ο Πιτ φώναξε “Όχι, η μαμά δεν είναι καλά” πριν την προσβάλει.

Ένα από τα παιδιά υπερασπίστηκε τη μητέρα του, με τον πατέρα του να του ορμάει και την Τζολί να προσπαθεί να τον τραβήξει (από τα ρούχα του) για να τον σταματήσει.

Τότε ο Πιτ ‘πετάχτηκε’ προς τα πίσω καθίσματα του αεροπλάνου και τραυματίστηκε ελαφρά στην πλάτη και τον αγκώνα.

“Μετά τα παιδιά μπήκαν γενναία στη μέση και προσπάθησαν να προστατέψουν το ένα το άλλο. Πριν τελειώσει το επεισόδιο, ο Πιτ έπιασε από το λαιμό ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο. Όλα τον παρακαλούσαν να σταματήσει. Ήταν φοβισμένα και έκλαιγαν”.

Έπειτα από το σοκ, η Τζολί και τα παιδιά της έμειναν ακίνητα και σιωπηλά, τυλιγμένοι σε κουβέρτες, με τον Πιτ να μένει στο πίσω μέρος του αεροσκάφους και να πηγαίνει μπροστά “μόνο για να φωνάξει και να βρίσει. Σε ένα σημείο, πέταξε μια μπύρα στην Τζολί και κόκκινο κρασί στα παιδιά”.

Μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο, η Τζολί ενημέρωσε τον Πιτ πως θα μείνει με τα παιδιά τους σε ξενοδοχείο. Τότε εκείνος την έσπρωξε, ουρλιάζοντας ότι δεν θα κατέβαινε κανείς από το αεροσκάφος -κάτι που κατάφερε να επιτύχει για ένα 20λεπτο.

Μετά την έξοδο, ο Πιτ χτύπησε ξανά την Τζολί και ένα από τα παιδιά.

“Η ημέρα της πτήσης ήταν το τέλος του γάμου μας” σημειώνει η Τζολί, η οποία πέντε 24ωρα αργότερα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα