Η απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ που έκανε πάλι έξαλλους τους Βρετανούς

Διαβάζεται σε 2'
Η απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ που έκανε πάλι έξαλλους τους Βρετανούς
Η Μέγκαν Μαρκλ μαζί με τον σύζυγό της Πρίγκιπα Χάρι. AP

Ετήσιο συνέδριο που γίνεται στο Τέξας ανακοίνωσε την παρουσία της Μέγκαν Μαρκλ στο φετινό event, με το κοινό να μην αντιδρά πολύ θετικά.

Η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας δοκιμάζεται, με τον βασιλιά Κάρολο να έχει διαγνωστεί με καρκίνο και την Κέιτ Μίντλετον να υποβάλλεται σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και να εξαφανίζεται από τα κοινά έκτοτε -γεγονός που ευνόησε ουκ ολίγες αρνητικές φήμες για την υγεία της.

Αυτός είναι ο λόγος που ουκ ολίγοι χρήστες δημοφιλούς πλατφόρμας δεν αντιμετώπισαν με ενθουσιασμό την ανακοίνωση πως η Μέγκαν Μαρκλ (σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι) θα είναι εκ των ομιλητριών στο SXSW (South by Southwest). Πρόκειται για συνέδριο που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Όστιν του Τέξας, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας (8/3) με επίκεντρο τον κινηματογράφο, τη μουσική, την τεχνολογία και την εκπαίδευση.

Η Μαρκλ θα πάρει μέρος σε συζήτηση για την κατάρριψη εμποδίων, την αμφισβήτηση των στερεοτύπων και την εργασία για μια πιο υγιή κοινωνία και μακριά από τις οθόνες. Στην ανακοίνωση της παρουσίας της, αναφέρθηκε ως Δούκισσα του Σάσεξ, τίτλο που άφησε πίσω της όταν έφυγε από το Παλάτι.

Αυτό αναφέρθηκε από διάφορους χρήστες του Instagram στα σχόλια κάτω από την ανακοίνωση. Κάποιος χρήστης έγραψε «θα συζητήσει για το πώς είναι νάρκισσος;», άλλος ότι «δεν έχει να προσφέρει τίποτα άλλο, πέραν κενών λέξεων» και τρίτος σχολίασε «για αυτό εμφάνισαν μια γυναίκα που υποτίθεται πως είναι η Κέιτι Μίντλετον».

Αναφερόταν στην φωτογραφία που διέρρευσε με την πρώτη εμφάνιση της Μίντλετον, έπειτα από την επέμβαση στη θέση συνοδηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε η μητέρα της, Κάρολ. Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε πως ο Κάρολος θα κάνει το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό μετά τη διάγνωση του. Θα πάει στην Αυστραλία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα