Η εξομολόγηση δημοσιογράφου στον Πούτιν: "Σας αγαπώ πλατωνικά"

Η εξομολόγηση δημοσιογράφου στον Πούτιν: "Σας αγαπώ πλατωνικά"

Μια επίθεση θαυμασμού που δέχτηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν από μια ρωσίδα δημοσιογράφο έκλεψε την παράσταση στη διάρκεια της ετήσιας συνέντευξης Τύπου του ρώσου προέδρου.

Η ζήτηση για μια ερώτηση προς τον ρώσο πρόεδρο ήταν τόσο μεγάλη που οι δημοσιογράφοι έπρεπε να υψώνουν ένα πλακάτ, ένα χαρτί ή και έναν χαρτοφύλακα με το όνομα του μέσου που εκπροσωπούν για να καταφέρουν να κάνουν με ερώτηση στον Πούτιν.

Πλακάτ από δημοσιογράφους που ζητούσαν να κάνουν ερώτηση αναρτήθηκαν στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ έγραφαν σε χαρτιά και χαρτοφύλακες το όνομα του μέσου που εκπροσωπούν, ωστόσο αίσθηση δημιούργησε και η κίνηση μιας δημοσιογράφου, η οποία εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

"Θυμάστε τη συνάντησή μας το Μάιο;" ρώτησε η κοπέλα, για να πάρει την απάντηση "Βεβαίως" από τον Ρώσο πρόεδρο.

"Η προσωπική μου ζωή έχει βελτιωθεί από τότε. Παντρεύτηκα". Ο Βλαντιμίρ Πούτιν τότε τη ρώτησε: "Μπορείτε να γίνετε πιο σαφής;", για να λάβει την απάντηση από τη δημοσιογράφο: "Δεν παντρεύτηκα εσάς βέβαια. Παντρεύτηκα το σύζυγό μου. Μην το παρεξηγήσετε. Σας αγαπώ πλατωνικά και σας καλώ στις 6 Μαΐου στο ξενοδοχείο President στο πάρτι της επετείου μας".

SHARE:

24Media Network