Απίστευτη λεπτομέρεια σε φωτογραφία της Ιβάνκα Τραμπ – Γιατί έκανε χαμό στο Twitter

Απίστευτη λεπτομέρεια σε φωτογραφία της Ιβάνκα Τραμπ – Γιατί έκανε χαμό στο Twitter
Ivanka Trump, the daughter and assistant to President Donald Trump, and her husband White House Senior Adviser Jared Kushner, holding son Theodore Kushner, stand during a Hanukkah reception in the East Room of the White House, Thursday, Dec. 7, 2017, in Washington. (AP Photo/Alex Brandon) AP

Έντονη κριτική στην κόρη του Τραμπ για το γεγονός πως τυχαία ή ηθελημένα έχει συμπεριλάβει σε φωτογραφία της ένα απ' τα πλέον αμφιλεγόμενα σύμβολα στις ΗΠΑ

Μια φαινομενικά αθώα οικογενειακή στιγμή μοιράστηκε η Ιβάνκα Τραμπ πριν από λίγες μέρες στο Twitter, αλλά ως γνωστόν ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.

Έτσι, ενώ σε πρώτη φάση βλέπει κανείς τον γιο και τον σύζυγό της πάνω σε μια βάρκα, οι πιο παρατηρητικοί είδαν στο φόντο την σημαία του αμερικανικού Νότου, που θεωρείται σύμβολο φυλετικού μίσους και της δουλείας, γι’ αυτό και πριν από δύο χρόνια απαγορεύτηκε η χρήση της στη Νότια Καρολίνα.

Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία προκάλεσε πλήθος σχολίων σε βάρος της κόρης του αμερικανού προέδρου, με άλλους να κάνουν λόγο απλώς για σύμπτωση.

 Ο Ντόναλντ Τραμπ άλλωστε έχει κάνει αμφιλεγόμενες δηλώσεις για τα μνημεία της Συνομοσπονδίας, αποκαλώντας μάλιστα αδύναμους ανθρώπους αυτούς που θέλουν να τα αφαιρέσουν από δημόσιους χώρους.

Η αντιπαράθεση για τη σημαία που για πολλούς αποτελεί τιμή στους νεκρούς του αμερικανικού εμφυλίου, οξύνθηκε κυρίως μετά τη σφαγή σε ιστορική εκκλησία της κοινότητας των μαύρων στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, στις νοτιο-ανατολικές ΗΠΑ, το 2015, με δράστη έναν 21χρονο λευκό άνδρα, ο οποίος εμφανίζεται σε φωτογραφίες να κρατά τη σημαία της Συνομοσπονδίας.

(AP Photo/Alex Brandon)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα