Η γυμνή αλήθεια για την ερωμένη του Ολάντ

default image

Ποια είναι η Ζουλί Γκαγιέ που φέρεται να έχει κλέψει την καρδιά του Γάλλου προέδρου (Pics + Vid)

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Γαλλία το περιοδικό “Closer” που κυκλοφόρησε την Παρασκευή με θέμα την φημολογούμενη σχέση του Ολάντ με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.

Το περιοδικό στη σημερινή ειδική έκδοσή του, αναφέρει ότι ο πρόεδρος δεν είναι πλέον με την σύντροφό του, Βαλερί Τριερβελέρ, αλλά χαίρεται τον έρωτα του με την διάσημη στη Γαλλία ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ η οποία ασχολείται με την υποκριτική εδώ και 20 χρόνια.

Σε ρεπορτάζ της έντυπης έκδοσης του περιοδικού, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι ο Ολάντ συναντιέται κάθε εβδομάδα με την 41χρονη ηθοποιό, με μυστικό τρόπο και προφανή κάλυψη, κάτι που εκτός των άλλων εγείρει και ζήτημα ασφάλειας του προέδρου.

 

“Ο αρχηγός του κράτους συνοδεύεται από έναν σωματοφύλακα που προστατεύει το απόρρητο των συναντήσεων με την ηθοποιό και τους φέρνει ακόμα και κρουασάν!”, σύμφωνα με το “Closer”.

Σημειώνεται ότι η Γκαγιέ υπέβαλε καταγγελία προς το τέλος του Μάρτη του 2013 στην εισαγγελία του Παρισιού για τον εντοπισμό των υπεύθυνων για την διασπορά της φήμης που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, για πιθανή σχέση της με τον Φρασουά Ολάντ.

Η ίδια πάντως, συμμετείχε το 2012 σε ένα βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας του Ολάντ όπου περιέγραφε τον τότε προεδρικό υποψήφιο ως άνθρωπο “ταπεινό” , “εξαιρετικό” που “πραγματικά ακούει”.

Επίσημα, πάντως, ο αρχηγός του γαλλικού κράτους διατηρεί ακόμα πολύχρονη σχέση με τη δημοσιογράφο Βαλερί Τριαρβελέρ, ενώ στο παρελθόν είχε δεσμό με την πρώην υποψήφιο για την προεδρία, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, με την οποία έχουν τέσσερα παιδιά.

Ο Ολάντ με τη σύζυγο του:

 

Ωστόσο, όπως επισημαίνει το περιοδικό “L’ Express” ήταν απλώς ζήτημα χρόνου να έρθουν στην επιφάνεια οι πικάντικες αποκαλύψεις, αφού οι φήμες για την σχέση κυκλοφορούσαν στα δημοσιογραφικά γραφεία εδώ και μήνες και όλοι τις “έθαβαν” εν αναμονή των φωτογραφιών που θα στήριζαν το όποιο δημοσίευμα.

Πάντως, το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Closer ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει “πιθανόν απόψε το βράδυ” από τον ιστότοπό του τις πληροφορίες για τη σχέση που υποστήριξε ότι διατηρούν ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και η Ζουλί Γκαγέ, έπειτα από αίτημα του δικηγόρου της ηθοποιού.

“Ο δικηγόρος της Ζουλί Γκαγιέ επικοινώνησε μαζί μας για να μας ζητήσει να αποσύρουμε από τον ιστότοπο κάθε αναφορά για αυτή τη σχέση και να διασφαλίσουμε την απόσυρση των αναρτήσεων και στη μηχανή αναζήτησης της Google” ανέφερε μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο η Λοράνς Πιο, διευθύντρια σύνταξης του περιοδικού, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι ανάλογο αίτημα δεν έχει υποβληθεί για την έντυπη έκδοση του περιοδικού.

“Θα αποσύρουμε την είδηση, το πιθανότερο απόψε το βράδυ, καθώς πρόκειται για μια ξεκάθαρη διαταγή. Στην αντίθετη περίπτωση, δεν θα έχουμε καμία επαφή με την προεδρία” προσέθεσε εκείνη.

Ο Φρανσουά Ολάντ κατήγγειλε σήμερα την παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής μετά την αποκάλυψη από το περιοδικό του υποτιθέμενου δεσμού του με τη Γκαγιέ.

Ποια είναι η Ζουλί Γκαγιέ, μέσα από 10 στοιχεία για τη ζωή της:

-Σπούδασε στα 17 της στο Actor’s Studio στο Λονδίνο.

-Ο πατέρας της ήταν χειρουργός και της ζητούσε να δίνει μικρές αυτοσχέδιες παραστάσεις στο δωμάτιο αναμονής του ιατρείου του, από όταν η Ζουλί ήταν ακόμα μικρό κοριτσάκι. Είδε με τα μάτια της άνθρωπο να πεθαίνει μπροστά της, στην ηλικία των 7 ετών.

 

-Προσπάθησε να γίνει τραγουδίστρια όπερας. Ο πρώτος της μεγάλος ρόλος ήταν στη Γαλλική ταινία “La Belle Etoile” το 1994. Από τότε έχει παίξει σε 48 ταινίες ενώ η μεγαλύτερη επιτυχία της εμπορικά, ήταν η κωμωδία “Delphine 1 – Yvan 0”.

-Οι συνάδελφοι της την αποκαλούν “rock ‘n’ roll” περσόνα και αναφέρουν ωστόσο ότι είναι ιδιαιτέρως προσιτή.

-Έχει δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Αργεντινό σκηνοθέτη και συγγραφέα, Santiago Amigorena.

-Δεν έκρυψε ποτέ τις πολιτικές της πεποιθήσεις υποστηρίζοντας ανοιχτά την Αριστερά στη Γαλλία και στη συνέχεια τον ίδιο τον Φρανσουά Ολάντ.

 

-Όπως αναφέρουμε και παραπάνω, υπέβαλε καταγγελία στην εισαγγελία του Παρισιού για τον εντοπισμό των υπεύθυνων για την διασπορά της φήμης που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο για τη σχέση της με τον Φ. Ολάντ.

-Έχει δηλώσει ότι δεν έχει υψηλές φιλοδοξίες και ότι της αρέσει να αλλάζει ρόλους και δουλειές. Έχει πει επίσης, ότι δεν παίζει για τα λεφτά.

-Η Γκαγιέ κέρδισε το 2009 το βραβείο για τον καλύτερο γυναικείο ρόλο στο Tokyo Film Festival για την εμφάνιση της στην ταινία “8 Times Up”.

-Έχει χαρίσει τη φωνή της σε animation ταινίες (κινούμενα σχέδια) όπως το “Kerity La Maison des Contes” του 2009.

 

(Με πληροφορίες από: thelocal.fr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα