Η Ιβάνκα Τραμπ δεν συμφωνεί πάντα με τον πατέρα της και του το λέει

Η Ιβάνκα Τραμπ δεν συμφωνεί πάντα με τον πατέρα της και του το λέει

Λόγω της διακριτικότητάς της ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, πόση επιρροή ασκεί στον πατέρα της η Ιβάνκα Τραμπ, σύμφωνα με όσα λέει η ίδια

Η Ιβάνκα Τραμπ δεν συμφωνεί πάντα με τον πατέρα της, τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, και δεν διστάζει να του το πει, δήλωσε η νεαρή επιχειρηματίας, που έχει αναλάβει επισήμως καθήκοντα στενού συμβούλου του επικεφαλής του αμερικανικού κράτους.

«Λέω συχνά τη γνώμη μου και ο πατέρας μου συμφωνεί με εμένα σε τόσα πολλά θέματα. Όμως όταν αυτό δεν συμβαίνει, εκείνος γνωρίζει ποια είναι η άποψή μου», επισήμανε η Ιβάνκα Τραμπ σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

«Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να κάνεις να ακουστεί η φωνή σου», επανέλαβε.

«Επομένως όταν δεν συμφωνώ με τον πατέρα μου, εκείνος το γνωρίζει και εγώ του μιλάω με απόλυτη ειλικρίνεια. Και όταν συμφωνώ μαζί του, τον υποστηρίζω πλήρως, στηρίζω το πρόγραμμά του και ελπίζω ότι αποτελώ ατού για εκείνον και τον επηρεάζω θετικά».

«Όμως δεν πιστεύω ότι θα ήταν πιο αποτελεσματικό εάν έφερνα στο φως της δημοσιότητας όλα τα θέματα για τα οποία δεν συμφωνούμε» τόνισε η 35χρονη επιχειρηματίας, που υπογράμμισε επιπλέον ότι λόγω της διακριτικότητάς της ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει την επιρροή που ασκεί στον πατέρα της.

Η κόρη του Αμερικανού προέδρου απέκτησε μετά την ανάληψη καθηκόντων από τον πατέρα της ένα γραφείο στον Λευκό Οίκο, αν και δεν εργαζόταν επίσημα για την αμερικανική κυβέρνηση, κάτι που προκάλεσε πολλά ερωτήματα και επικρίσεις.

Τελικά γνωστοποίησε την περασμένη εβδομάδα ότι θα απασχολείται ως στέλεχος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης αμισθί, όπως ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ.

«Σέβομαι το γεγονός ότι είναι διατεθειμένος να ακούει πάντα. Έτσι ήταν στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Έτσι είναι ως πρόεδρος», σημείωσε η Ιβάνκα Τραμπ, την οποία καταγράφει συχνά ο τηλεοπτικός φακός στο πλευρό του πατέρα της, στις σημαντικές συναντήσεις τους με ξένους ηγέτες.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Φωτογραφία: AP Images/Evan Vucci)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Ιβάνκα γίνεται αμισθί άτυπος σύμβουλος του Τραμπ

Συνάντηση Μέρκελ - Ιβάνκα Τραμπ: Τι κάνεις εσύ εδώ;

SHARE:

24Media Network