Η καθηγήτρια που έστειλε πορνό στους μαθητές της κατακεραυνώνει τα μίντια

Η καθηγήτρια που έστειλε πορνό στους μαθητές της κατακεραυνώνει τα μίντια

Πριν από λίγο καιρό την εξευτέλισαν και την διέσυραν διεθνώς γιατί έστειλε κατά λάθος ένα email στους μαθητές της. Σήμερα παίρνει το λόγο και παραδίδει μαθήματα δύναμης και αξιοπρέπειας

Η Lisa McElroy, καθηγήτρια στη νομική σχολή του πανεπιστημίου Drexel στη Φιλαδέλφεια, έκανε το γύρο των διεθνών MME τον περασμένο μήνα, όταν έστειλε κατά λάθος στους μαθητές της ένα λινκ που οδηγούσε σε βίντεο σκληρού πορνό, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες περιείχε σκηνές πρωκτικού σεξ.  

Η ίδια αρνείται να απολογηθεί για τις συνθήκες υπό τις οποίες υπέπεσε στο εν λόγω σφάλμα και αρνείται να αποδεχθεί τον χαρακτηρισμό "δημόσιος εξευτελισμός" που της αποδίδουν μεγάλα ΜΜΕ όπως η Washinghton Post.

Αντ' αυτού περνά στην αντεπίθεση, κατηγορώντας τα μίντια ότι έκαναν θέμα ένα ασήμαντο γεγονός, καθώς οι μαθητές της είναι ενήλικες.

"Το εντυπωσιακό στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι ότι μια καθηγήτρια της νομικής έστειλε κατά λάθος στους φοιτητές της ένα λινκ που παρέπεμπε σε πορνογραφικό περιεχόμενο. Το αξιοσημείωτο είναι πως δεν υπάρχει απολύτως τίποτα αξιοσημείωτο" υποστηρίζει η McElroy και συνεχίζει.

"Αυτό που συνέβη ήταν κάτι εντελώς ασήμαντο. Οι μαθητές μου είναι ενήλικες. Το λινκ απομακρύνθηκε άμεσα. Το περιεχόμενο του βίντεο δεν ήταν παράνομο. Το περιστατικό συνέβη την ίδια περίοδο που τα κέρδη από τις προβολές της ταινίας "Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι" ξεπερνούσαν τα 500 εκατ. δολάρια. Παρόλα αυτά, η δική μου ιστορία έκανε το γύρο του κόσμου από τα μίντια, επειδή είμαι καθηγήτρια νομικής κι επειδή είχε να κάνει με πορνό". 

Παρόλο που αρχικά η McElroy πίστεψε ότι έχασε δια παντός τη αξιοπρέπειά της, πλέον αναθεωρεί και υποστηρίζει ότι η αξιοπρέπεια δεν είναι σαν την παρθενιά για να μην μπορείς να την ξανακερδίσεις.

"Υπάρχουν χειρότερα πράγματα από τον εξευτελισμό, όπως ο καρκίνος ή η απομόνωση. Υπάρχει επίσης η θέληση και η επιθυμία να ξανασηκωθείς, ακόμα κι α πρέπει να ρίξεις τους άλλους κάτω. Τα λέμε στην τάξη" καταλήγει η  Lisa McElroy στο μήνυμά της.

(Πηγή: Independent)

SHARE:

24Media Network