Η κρυφή καριέρα του καθηγητή-πορνοστάρ

Η κρυφή καριέρα του καθηγητή-πορνοστάρ

Στα 61 του χρόνια, αποκαλύφθηκε η δεύτερη, κρυφή καριέρα του σαν "Old Nick". Ο λέκτορας του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ ήταν και πορνοστάρ σε μια παράλληλη "επαγγελματική ενασχόληση" (Vid)

Ο 61χρονος Nicholas Goddard κινδυνεύει να χάσει την έδρα του σαν λέκτορας Χημικός Μηχανικός του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, όταν η διοίκηση έμαθε για την "κρυφή" του, παράλληλη καριέρα.

Όπως αναφέρει το Manchester Evening News, ο 61χρονος πρωταγωνιστούσε σαν "Old Nick" σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου με νεαρές κοπέλες.

Ο ίδιος αναφέρει πως έχει εγκαταλείψει την καριέρα του στο πορνό εδώ και δέκα χρόνια. Η ακαδημαϊκή του πορεία μετράει 35 χρόνια, ενώ είναι χωρισμένος πατέρας τριών παιδιών.

Ένα απόσπασμα από τις ταινίες που πρωταγωνιστούσε οι οποίες κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο σε συνδρομητικά site:

Η οικογένεια του δεν γνώριζε για την δεύτερη καριέρα του, η οποία ξεκίνησε μετά τον χωρισμό του. Εξ αιτίας του γεγονότος ότι τα βίντεο του δημοσιεύονταν σε ιστότοπους με πρόσβαση κατόπιν καταβολής οικονομικού αντιτίμου, η πορνογραφική του ιστορία έμεινε στη σκιά για πολύ καιρό.

Ωστόσο, κάποιοι εντόπισαν τις εν λόγω ταινίες και τις ανάρτησαν στο φόρουμ του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ με αποτέλεσμα να φτάσουν μέχρι τη διοίκηση. Πλέον, η υπόθεση διερευνάται και αναμένεται να απαγγελθούν κυρώσεις για τον Goddard που εργάζεται στο εν λόγω ακαδημαϊκό ίδρυμα εδώ και 25 χρόνια, παραδίδοντας τρία διαφορετικά μαθήματα.

Εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου δήλωσε στο τοπικό Manchester Evening News: "Γνωρίζουμε για την υπόθεση και μπορούμε να την επιβεβαιώσουμε. Διενεργούμε έρευνα και δεν μπορούμε να προβούμε σε περαιτέρω δηλώσεις για την ώρα".

SHARE:

24Media Network