Η νοσοκόμα του Τζόνι Ντεπ θυμάται να ψάχνει το κομμένο του δάχτυλο στο διαμέρισμα

Η νοσοκόμα του Τζόνι Ντεπ θυμάται να ψάχνει το κομμένο του δάχτυλο στο διαμέρισμα
Τζόνι Ντεπ ap

Όσα κατέθεσαν η πρώην νοσοκόμα και ο γιατρός του ηθοποιού στην δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Χερντ αναφορικά με το συμβάν του κομμένου δαχτύλου.

Η νοσοκόμα του Τζόνι Ντεπ θυμάται να ψάχνει την άκρη του κομμένου δαχτύλου του ηθοποιού σε ένα διαλυμένο διαμέρισμα στην Αυστραλία μετά από καβγά που είχε ο ίδιος με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ.

Την Δευτέρα οι ένορκοι στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Χερντ, επανέφεραν την ηχογραφημένη κατάθεση της πρώην ιδιωτικής νοσοκόμας του ηθοποιού Debbie Lloyd, η οποία είχε ταξιδέψει τον Μάρτιο του 2015 μαζί με το ζευγάρι, καθώς ήταν μέλος της ομάδας που βοηθούσε τον Ντεπ με τον εθισμό του στα οπιοειδή.

Στην κατάθεσή της η Lloyd ανέφερε πως όταν έφτασε στο διαμέρισμα που διέμενε ο Ντεπ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των “Πειρατών της Καραϊβικής” βρήκε μια σπασμένη τηλεόραση και γράμματα στους τοίχους.

Τα χέρια του ηθοποιού ήταν βρόμικα και καλυμμένα με μπογιά κατέθεσε η γυναίκα. “Θυμάμαι να ψάχνω την άκρη του κομμένου του δαχτύλου στον κάτω όροφο. Το σπίτι ήταν άνω κάτω”.

Διευκρίνισε πως το δάχτυλο βρήκε τελικά ο διαχειριστής ο οποίος και το μετέφερε στο νοσοκομείο ενώ θυμάται να ακούει πληθώρα εκδοχών αναφορικά με το τι προκάλεσε το φρικτό περιστατικό.

“Άκουσα ότι η Άμπερ του πέταξε ένα μπουκάλι βότκας. Άκουσα και ότι το έκοψε με ένα τηλέφωνο”. Η Χερντ από τη μεριά της αρνείται το παραπάνω σενάριο με αποτέλεσμα αυτό που συνέβη πραγματικά να παραμένει ένα μυστικό μεταξύ των δύο πρώην.

Μια κατάθεση που δόθηκε νωρίτερα την Δευτέρα από τον πρώην γιατρό του Ντεπ David Kipper ήρθε να συμπληρώσει την ιστορία. Ο Kipper υποστήριξε πως επισκέφτηκε το σπίτι μετά το συμβάν και βρήκε πράγματι ένα σπασμένο μπουκάλι και αίμα στο πάτωμα χωρίς παρ’ όλα αυτά να υπάρχουν ίχνη αίματος επάνω στο μπουκάλι. Ο ίδιος κατέθεσε επίσης πως ο Ντεπ κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του ανέφερε στους γιατρούς πως έκοψε το δάχτυλό του με ένα μαχαίρι.

Ο ηθοποιός είχε μάλιστα στείλει μήνυμα στον γιατρό του λίγο μετά το περιστατικό για το οποίο χρειάστηκε εν τέλει να χειρουργηθεί. “Έκοψα την άκρη του δαχτύλου μου… Τι πρέπει να κάνω; Εκτός φυσικά από το να πάω στο νοσοκομείο. Ντρέπομαι τόσο πολύ που ξεκίνησα οτιδήποτε μαζί της…Γαμ@@στε τον κόσμο. JD”.

Περίπου μια εβδομάδα μετά την επείγουσα επίσκεψή του στο νοσοκομείο ο Ντεπ επικοινώνησε εκ νέου με τον γιατρό του. “Σε ευχαριστώ για όλα. Έκοψα την άκρη του μεσαίου μου δαχτύλου ως υπενθύμιση πως δεν πρέπει να ξανακόψω ποτέ το δάχτυλο μου. Σε αγαπώ, αδερφέ. Johhny”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα