Η Ουκρανή “Μις Ιαπωνία” παρέδωσε το στέμμα της αλλά όχι για τον λόγο που φαντάζεστε

Διαβάζεται σε 2'
Η Karolina Shiino
Η Karolina Shiino Instagram@karolina0824

Ένα δημοσίευμα ήταν αρκετό για να κάνει την 26χρονη “Μις Ιαπωνία” Carolina Shiino να παραιτηθεί και να παραδώσει το στέμμα της. Τι συνέβη.

Η Carolina Shiino, η “Μις Ιαπωνία” παραιτήθηκε από τον τίτλο της και παρέδωσε το στέμμα της, αλλά όχι εξαιτίας των αντιδράσεων που προκάλεσε η νίκη της.

Η 26χρονη Carolina στέφθηκε “Μις Ιαπωνία” πριν από δύο εβδομάδες με τη νίκη της να προκαλεί συζητήσεις στην Ιαπωνία, εξαιτίας της ουκρανικής καταγωγής της.

Συγκεκριμένα, οι γονείς της είναι Ουκρανοί και η ίδια μετακόμισε στην Ιαπωνία όταν ήταν μόλις 5 ετών, αφού η μητέρα της παντρεύτηκε έναν Ιάπωνα.

Δεν ήταν όμως οι αντιδράσεις και η διαμάχη που ξέσπασε που την έκανε να παραιτηθεί.

Ο λόγος ήταν ένα δημοσίευμα σκανδαλοθηρικής εφημερίδας που αποκάλυψε τη σχέση της με παντρεμένο άνδρα.

Το άρθρο στην εφημερίδα Shukan Bunshun ανέφερε ότι η Shiino είχε συνάψει σχέση με έναν παντρεμένο influencer και γιατρό, με τους διοργανωτές των καλλιστείων στην πρώτη τους αντίδραση να υπερασπίζονται την 26χρονη, λέγοντας ότι η ίδια δεν γνώριζε ότι ο άνδρας ήταν παντρεμένος.

Ωστόσο, τη Δευτέρα, οι διοργανωτές δήλωσαν ότι η 26χρονη ομολόγησε ότι γνώριζε για το γάμο και την οικογένεια του άνδρα. Η Carolina ζήτησε συγγνώμη για την παραπλανητική της συμπεριφορά και οι διοργανωτές αποδέχθηκαν την παραίτηση από τον τίτλο της

Η Carolina Shiino ζήτησε επίσης συγγνώμη από τους θαυμαστές της και το ευρύ κοινό σε δήλωσή της τη Δευτέρα, στην οποία ανέφερε ότι ενήργησε από φόβο και πανικό ως απάντηση στο δημοσίευμα.

Λυπάμαι ειλικρινά για τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσα και που πρόδωσα όσους με στήριξαν“, δήλωσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με το BBC, ο τίτλος της Μις Ιαπωνία θα παραμείνει χωρίς κάτοχο για το υπόλοιπο της χρονιάς, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν αρκετές επιλαχούσες.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα