Η πορνοστάρ Christy Mack διδάσκει ήθος

default image

Το PornHub και η Christy Mack ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ξεκινήσουν εκστρατεία για την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας (Pics + Vid)

Η Christy Mack, πρωταγωνίστρια ταινιών για ενήλικες, και η μεγαλύτερη ιστοσελίδα που φιλοξενεί τέτοιου είδους παραγωγές, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ξεκινήσουν μια εκστρατεία καταπολέμησης της ενδοοικογενειακής βίας.

Η εταιρία αποφάσισε να κυκλοφορήσει μπλουζάκια με την ηθοποιό που είχε πέσει ουκ ολίγες φορές θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της, τον γνωστό παλαιστή του MMA, με το ψευδώνυμο “War Machine”.

Η τελευταία φορά, που η ίδια έπεσε θύμα της άγριας επίθεσης του συντρόφου της, ήταν το 2014 και κατέληξε με πολλαπλά τραύματα σε όλο το σώμα στο νοσοκομείο. Όπως η ίδια είχε δηλώσει, επέζησε από θαύμα, καθώς είχε καταφέρει να συρθεί μέχρι την πόρτα του γειτονικού σπιτιού και να ζητήσει βοήθεια.

Ο Jon Koppenhaver, όπως είναι το πραγματικό όνομα του άλλοτε συντρόφου της, της είχε σπάσει 18 κόκαλα, και το πρόσωπό της είχε γίνει αγνώριστο από τα απανωτά χτυπήματα, με την ίδια να αποφασίζει εκείνη τη στιγμή να βάλει μια και καλή τέλος στον εφιάλτη.

Έτσι, συνεργαζόμενη με την ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου αποφάσισε να ευαισθητοποιήσει το ανδρικό κοινό, αλλά και να ενθαρρύνει τις γυναίκες να καταγγείλουν τους θύτες τους, ενώ παράλληλα συγκεντρώνει χρήματα για τη στήριξη εκείνων των γυναικών που έχουν πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

 

Κάθε μπλούζα με την φωτογραφία της κοστίζει 30 δολάρια και είναι διαθέσιμη για παραγγελία στο διαδίκτυο. Πολλές από τις συγκεκριμένες μπλούζες έχουν, ήδη, εξαντληθεί με την ιστοσελίδα να σκέφτεται σοβαρά να επεκτείνει το εγχείρημα, που φαίνεται να έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό.

(Πηγή: Unilad)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα