Η “συγγνώμη” της παρουσιάστριας του BBC που έδειξε στον “αέρα” το μεσαίο της δάχτυλο

Διαβάζεται σε 1'
Η “συγγνώμη” της παρουσιάστριας του BBC που έδειξε στον “αέρα” το μεσαίο της δάχτυλο
TWITTER

Για τη χειρονομία που εμφανίστηκε να κάνει απολογήθηκε η παρουσιάστρια του BBC, μετά τον σάλο που προκλήθηκε.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα βίντεο με την παρουσιάστρια του BBC να δείχνει το μεσαίο της δάχτυλο, ενώ βρισκόταν στον “αέρα”, η Μάριαμ Μοσίρι αναγκάστηκε να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια εθεάθη να υψώνει το μεσαίο της δάχτυλο μπροστά στην κάμερα, χωρίς προφανώς να γνωρίζει ότι εκείνη τη στιγμή ήταν live.

Όταν πλέον το κατάλαβε (εκτός του ότι ήταν αργά), πήρε μία σοβαρή έκφραση και είπε: “Ζωντανά από το Λονδίνο , αυτό είναι το BBC News”.

Με ανάρτησή της στο Twitter, η Μάριαμ Μοσίρι ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι αστειευόταν με τη δημοσιογραφική της ομάδα και συναδέλφους της, προσποιούμενη ότι μετρούσε αντίστροφα χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά της.

«Όταν φτάσαμε στο “1”, έδειξα το μεσαίο δάχτυλό μου ως αστείο και δεν κατάλαβα ότι ήμασταν στον αέρα. Ήταν ένα μεταξύ μας αστείο με την ομάδα μου και λυπάμαι πολύ που βγήκε στον αέρα! Δεν ήταν πρόθεσή μου να συμβεί αυτό και λυπάμαι αν προσέβαλα ή στενοχώρησα κάποιον. Δεν “έδειχνα το δάκτυλο” στους θεατές ή ακόμα και σε κάποιον. Ήταν ένα χαζό αστείο που προοριζόταν για έναν μικρό αριθμό συνεργατών μου», τόνισε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα