Η Στόρμι Ντάνιελς μας δείχνει το “μανιτάρι” του Ντόναλντ Τραμπ

Η Στόρμι Ντάνιελς μας δείχνει το “μανιτάρι” του Ντόναλντ Τραμπ
Too much information στον αέρα του Κίμελ από την Στόρμι Ντάνιελς

Καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, η διάσημη πλέον πορνοστάρ χαρακτήρισε το σεξ με τον πρόεδρο των ΗΠΑ "το πιο βαρετό" της ζωής της, ενώ δεν δίστασε να διαλέξει από ένα δίσκο με μανιτάρια εκείνο που μοιάζει περισσότερο με τον "ανδρισμό" του Ντόναλντ Τραμπ.

Μετά τη θύελλα που ξεσήκωσαν οι αποκαλύψεις της για τον παράνομο δεσμό που διατηρούσε με τον Ντόναλντ Τραμπ, την περίοδο που αυτός είχε ήδη παντρευτεί την Μελάνια, ήταν φυσικό επόμενο η Στόρμι Ντάνιελς να γράψει τα απομνημονεύματά της.

Κάπως έτσι, εκτός από πορνοστάρ, η Στόρμι Ντάνιελς χρίστηκε πλέον και συγγραφέας. Και ενόψει της κυκλοφορίας του συγγραφικού της πονήματος με τίτλο “Full Disclosure”, ο Τζίμι Κίμελ δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία και την κάλεσε για μία ακόμη φορά στο πλατό της εκπομπής του.

Πιο “λυμένη” και άνετη από ποτέ, η Ντάνιελς έκανε αποκαλύψεις που θα έκαναν το ΕΣΡ να ρίξει “μαύρο” στην εκπομπή πριν ακόμη ολοκληρωθεί η μετάδοση.

Περιέγραψε ως αφόρητα βαρετό και ανιαρό το σεξ με τον Αμερικανό πρόεδρο, λέγοντας “ευχόμουν να πεθάνω” μέχρι να τελειώσει. Περιέγραψε την τριχοφυΐα στα ιδιαίτερα σημεία του με το… Γέτι των Ιμαλαΐων και κράτησε το καλύτερο για το τέλος… Δεν δίστασε να δείξει on air με τη μοιάζει το μόριο του Τραμπ.

Ο ίδιος ο Κίμελ την προκάλεσε να του διαλέξει από ένα δίσκο γεμάτο με ομοιώματα μανιταριών εκείνο που της θυμίζει περισσότερο τον… Αμερικανό πρόεδρο. Και ομολογουμένως, η επιλογή της μάλλον δεν πρέπει να άφησε πολύ ευχαριστημένο τον πρόεδρο Τραμπ…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα