Η συγνώμη Τραμπ και το βίντεο που ενδέχεται να τελειώσει την ‘προεδρική κούρσα’

default image

"Προσπάθησα να την γ***. Ήταν παντρεμένη" έλεγε. "Δεν είμαι τέλειος" και "έχω μετανιώσει" σπεύδει να σημειώσει , ζητώντας συγγνώμη

Σάλος στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, έπειτα από βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και στο οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ ακούγεται να μιλά με αγοραίο τρόπο για τη σχέση (ή την σχέση που θα ήθελε τέλος πάντων) του με κάποια γυναίκα. Στη διαδρομή προς τα στούντιο κάποιας εκπομπής, ο σημερινός υποψήφιος για την προεδρία περιγράφει σε δημοσιογράφο τον τρόπο που την πέφτει στις γυναίκες, το γεγονός πως θέλει να συνευρεθεί σεξουαλικά με κάποια συγκεκριμένη παρά το γεγονός πως είναι παντρεμένη (όπως και εκείνος) και πως αν τη φιλήσει μπορεί να την αγγίξει και στα απόκρυφά της, χωρίς εκείνη να διαμαρτυρηθεί.

Η εκπομπή του 2005

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών μιλά σε Αμερικανό παρουσιαστή, σε μια συζήτηση που ο ίδιος ισχυρίζεται πως ήταν προσωπική. Το βίντεο είχε ληφθεί το 2005 από την εκπομπή Access Hollywood, το οποίο και εξασφάλισε και δημοσίευσε η Washington Post σήμερα.

Προσπάθησα να την γ***. Ήταν παντρεμένη

“Της την έπεσα, αλλά έφαγα χυλόπιτα” ακούγεται να λέει ο Τραμπ και συμπληρώνει: “Προσπάθησα να την γ***. Ήταν παντρεμένη”. Στη συνέχεια περιγράφει πως προσπάθησε να προσεγγίσει μια γυναίκα. Στη συνέχεια ο Τραμπ ακούγεται να παίρνει καραμελάκια δροσερής αναπνοής γιατί όπως λέει ίσως τη φιλήσει.

“Αν ξεκινήσεις δεν σταματάνε. Μπορείς να τους κάνεις ότι θες, ακόμη και να την πιάσεις από το μ***” ακούγεται να αναφέρει. Οι δύο άνδρες στη συνέχεια σχολιάζουν την γυναίκα που τους υποδέχεται έξω από το λεωφορείο, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο Αμερικανός κάνει λόγο για σεξουαλικές περιπέτειες ενώ έχει μόλις παντρευτεί την αγαπημένη του Μελάνια, την οποία και μνημονεύει με “στοργή” μόλις βρεθεί μπροστά στις κάμερες.

Μπορείς να τους κάνεις ότι θες, ακόμη και να την πιάσεις από το μ***

Η συγνώμη Τραμπ

“Δεν είπα ποτέ ότι είμαι ο τέλειος άνθρωπος, ούτε προσποιήθηκε πως είμαι κάποιος άλλος” είπε σε βίντεο απολογία, ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το σάλο που προκλήθηκε από το περιστατικό: “Έχω πει πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει και έκανα πράγματα για τα οποία λυπάμαι και οι στιχομυθίες που κυκλοφόρησαν σήμερα στο πάνω από δεκαετία βίντεο είναι κάποια από αυτά”. Ο υποψήφιος τόνισε πως “οποιοσδήποτε με γνωρίζει, ξέρει πως αυτές οι λέξεις δεν με εκφράζουν”.

Έχω πει πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει και έκανα πράγματα για τα οποία λυπάμαι και οι στιχομυθίες που κυκλοφόρησαν σήμερα στο πάνω από δεκαετία βίντεο είναι κάποια από αυτά

Ο πολυεκατομμυριούχος πάντως ανανέωσε το ραντεβού του με τους επικριτές του, εντός και εκτός κόμματος για το debate της Κυριακής. Η Hilary Clinton χαρακτήρισε το περιστατικό ως απαίσιο. “Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε αυτό τον άνδρα να γίνει πρόεδρος” σημείωσε σε ανάρτησή της στο twitter.

ΠΗΓΗ WASHINGTON POST

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα