Η τραγωδία του Larry King: Έχασε δύο παιδιά σε διάστημα τριών εβδομάδων

Η τραγωδία του Larry King: Έχασε δύο παιδιά σε διάστημα τριών εβδομάδων
Ο Αμερικανός παρουσιαστής, Larry King Andy Kropa/Invision/AP

Σε διάστημα μόλις τριών εβδομάδων έφυγαν από τη ζωή δύο από τα παιδιά του Αμερικανού παρουσιαστή Larry King. Προς το παρόν, ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια επί του ζητήματος.

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Αμερικανός παρουσιαστής, Larry King μετά την απώλεια δύο παιδιών του σε διάστημα μόλις τριών εβδομάδων.

Την Πέμπτη, η μοναχοκόρη του, Chaia King έχασε την μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 51 ετών. Περίπου δύο εβδομάδες πριν, έφυγε αιφνίδια και ο 65χρονος γιος του, Andy King.

Ο Larry King υιοθέτησε τον Andy το 1962, αφού παντρεύτηκε τη μητέρα του, Alene Akins. Το 1969 γέννησαν την Chaia. Όταν το 2017 η Akins έφυγε από τη ζωή ο παρουσιαστής είχε γράψει στο Twitter. “Τόσο ξαφνιασμένος από τον θάνατο της Alene Akins, η οποία πέθανε ήρεμα, με τα παιδιά μας στο πλάι της”.

Σύμφωνα με το Foxnews, ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα δημόσια για το γεγονός. Μάλιστα, αναφέρεται πως ήδη περνούσε μια αρκετά δύσκολη περίοδο, αφού ακόμα ανέρρωνε από το σχεδόν θανατηφόρο εγκεφαλικό που υπέστη τον προηγούμενο χρόνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα