Η βασίλισσα Σέρσεϊ τα βάζει με τον Ντόναλντ Τραμπ

Η βασίλισσα Σέρσεϊ τα βάζει με τον Ντόναλντ Τραμπ

Η βασίλισσα Σέρσεϊ προειδοποιεί για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ. Διαβάστε πώς τον χαρακτηρίζει (Tweets)

Ποιος να περίμενε πως ακόμη και η βασίλισσα Σέρσεϊ, η μάνα του Τζόφρι, θα χαρακτήριζε τον Ντόναλντ Τραμπ επιθετικό.

Συγκεκριμένα, η Lena Headey που υποδύεται τη σιδηρά κυρία του Γουέστερος, στο Game of Thrones, αποδοκιμάζει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter την επικράτησή του στην Ιντιάνα, στον κρίσιμο προκριματικό γύρο για τις προεδρικές εκλογές, που ανάγκασε μάλιστα τον αντίπαλό του Τέντ Κούζ να αποσυρθεί από την εκλογική "μάχη".

Έτσι, η Σέρσεϊ άφησε για λίγο στην άκρη τα δικά της προβλήματα στο King's Landing, που ομολογουμένως δεν είναι και λίγα μιας και έχει χάσει ήδη τον έναν γιο της και την κόρη και έχει να αποκαταστήσει την άσημη σχέση της με τον άλλο γιο, τον Τόμεν που συνεχίζει, προς έκπληξη όλων, να είναι βασιλιάς.

Συγκεκριμένα, η Headey έγραψε στο Twitter  πως "Αυτή είναι η τελευταία μου σκέψη για το βράδυ. Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν μπορεί να είναι η πολιτική δύναμη αυτής της χώρας. Θα συνεχίσει το επιθετικό του υβρεολόγιο, θα συνεχίσει να 'σκορπίζει' τον φόβο και την παράνοια. Αυτή η χώρα δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο. Η χώρα ΑΞΙΖΕΙ έναν γενναίο, ενημερωμένο ηγέτη που με την που θα είναι σε θέση να εμπνεύσει μια προοδευτική αλλαγή και λύση."

(ΠΗΓΗ: Mashable)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Game of Thrones
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Game of Thrones: Ο Τζον Σνόου ζητά συγγνώμη από τους θαυμαστές

Game of Thrones: Το καλύτερο επεισόδιο μέχρι το επόμενο

SHARE: