Ιερουσαλήμ: Παλαιστίνιος μαχαίρωσε και τραυμάτισε σοβαρά Ισραηλινό φύλακα ασφαλείας

Ιερουσαλήμ: Παλαιστίνιος μαχαίρωσε και τραυμάτισε σοβαρά Ισραηλινό φύλακα ασφαλείας
Israeli police officers hold a suspect at the scene of a stabbing attack in Jerusalem, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Sebastian Scheiner) AP Photo/Sebastian Scheiner

Στο "κόκκινο" βρίσκεται η ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές, ύστερα από τις αλυσιδωτές αντιδράσεις που προκαλεί στην Μέση Ανατολή η απόφαση Τραμπ για την Ιερουσαλήμ

Ένας Παλαιστίνιος μαχαίρωσε και τραυμάτισε σοβαρά έναν Ισραηλινό φύλακα ασφαλείας στην Ιερουσαλήμ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία χαρακτηρίζοντας την επίθεση αυτή “τρομοκρατική ενέργεια”.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας Μίκι Ρόζενφελντ, ο δράστης συνελήφθη μετά την επίθεση που σημειώθηκε στον κεντρικό σταθμό υπεραστικών λεωφορείων της πόλης.

Η επίθεση αυτή έγινε σε μια περίοδο κλιμακούμενης έντασης, μετά την απόφαση των ΗΠΑ να αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Ο 25χρονος φύλακας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο καθώς φέρει τραύματα στο επάνω μέρος του κορμού.

Ο δράστης, που κατάγεται από την κατεχόμενη Δυτική Όχθη και είναι ηλικίας 24 ετών, φέρει επίσης τραύματα στο κεφάλι, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.

Η σκηνή της επίθεσης  καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Στο βίντεο διακρίνεται καθαρά ο δράστη την ώρα που μαχαιρώνει το θύμα και τρέπεται σε φυγή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα