Ορμές στη τρίτη ηλικία

Ορμές στη τρίτη ηλικία

Έξαλλη έγινε μια 92χρονη γυναίκα από τη Φλόριντα όταν ο γείτονάς της, της αρνήθηκε ένα φιλί. Πήρε το όπλο της και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές

Ήθελε απλά ένα φιλί...και όταν δεν της δόθηκε, έγινε στην κυριολεξία Τούρκος

Η 92χρονη και άκρως αδίστακτη Ελεν Στόντινγκερ ήθελε απεγνωσμένα το φιλί του γείτονά της. Όταν όμως ο 53χρονος αρνήθηκε,  η ηλικιωμένη γυναίκα από την Φλόριντα τον στόχευσε με ένα ημι-αυτόματο πιστόλι και τελικά, τον πυροβόλησε 4 φορές.

"Εάν ήμουν λίγα εκατοστά πιο δίπλα, πιθανότατα η σφαίρα θα με είχε βρει στο κεφάλι", δήλωσε έντρομος ο γείτονάς της Ντουάιτ Μπέτνερ.

Η Στόντινγκερ παρέμεινε στην φυλακή την Τρίτη, μια μέρα μετά αφότου συνελήφθη με κατηγορίες για επίθεση με θανάσιμο όπλο και πυροβολισμό σε κατοικία. Η επόμενη δικάσιμός της έχει οριστεί για τις 26 Απριλίου.

Η 92χρονη γυναίκα γοητεύτηκε από τον άνδρα ο οποίος μετακόμισε έξι μήνες πριν. "Πέταξα τα σκουπίδια για εκείνην, απλά πράγματα που κάνει κάθε γείτονας και αυτή μάλλον θα το παρεξήγησε", δήλωσε ο Μπέτνερ.

Δήλωσε μάλιστα πώς η Στόντινγκερ είχε απειλήσει να τον πυροβολήσει πρόσφατα όταν εκείνος της είπε ότι είχε κοπέλα.

Λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Μπέτνερ είχε αντιδικία με την Στόντινγκερ όταν εκείνη ήρθε στο σπίτι του και αρνήθηκε να φύγει, σύμφωνα με μαρτυρίες. "Ήθελα ένα φιλί πριν φύγω", του είπε η ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Ο Μπέτνερ ήταν στο τηλέφωνο μιλώντας με τον πατέρα του, όταν άκουσε πυροβολισμούς. Μια σφαίρα διαπέρασε το παράθυρο και τον γέμισε με τζάμια.

Η Στόντινγκερ είπε στις αρχές ότι πυροβόλησε το νέο αυτοκίνητο του Μπέτνερ "το οποίο αγαπούσε πάρα πολύ".

SHARE:

24Media Network