ΗΠΑ: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών ο Ρικ Πέρι

ΗΠΑ: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών ο Ρικ Πέρι

Ο πρώην κυβερνήτης του Τέξας, θα διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών. Την υποψηφιότητά του αναμένεται να ανακοινώσει και ο Τζεμπ Μπους

Ο πρώην κυβερνήτης του Τέξας Ρικ Πέρι ανακοίνωσε σήμερα ότι θα διεκδικήσει και πάλι το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2016, επιδιώκοντας να διορθώσει την αδέξια προσπάθειά του να κερδίσει το χρίσμα του κόμματός του για τον Λευκό Οίκο το 2012 και προσθέτοντας το όνομά του σε έναν μακρύ κατάλογο συντηρητικών υποψηφίων.

Ο Πέρι ανακοίνωσε την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας στην ιστοσελίδα του www.rickperry.org και έχει προγραμματίσει μία εκδήλωση στο Ντάλας αργότερα σήμερα.

Από την πλευρά του, ο πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα Τζεμπ Μπους αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα στις 15 Ιουνίου στο Μαΐάμι την έναρξη της εκστρατείας του για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, σύμφωνα με μία νέα προεκλογική ιστοσελίδα που ανέβηκε σήμερα.

"Σύντομα κοντά σας…", ανέφερε ο Μπους στον λογαριασμό του στο Twitter, παραθέτοντας το λινκ που παραπέμπει στη νέα ιστοσελίδα. Ένα παρόμοιο μήνυμα αναρτήθηκε στα ισπανικά.

Ο Μπους είναι γιος του πρώην προέδρου Τζορτζ Χέρμπερτ Γουόκερ Μπους και αδελφός του πρώην προέδρου Τζορτζ Γουόκερ Μπους.

Πηγή ΑΠΕ- ΜΠΕ

SHARE: