ΗΠΑ: CEO απέλυσε 900 εργαζόμενους μέσω κλήσης στο Zoom

ΗΠΑ: CEO απέλυσε 900 εργαζόμενους μέσω κλήσης στο Zoom
Κλήση στο Zoom Unsplash

Περισσότεροι από 900 εργαζόμενοι μιας μεγάλης εταιρείας ψηφιακών στεγαστικών δανείων στις ΗΠΑ, έμαθαν πως απολύονται μέσα μιας κλήσης στο Zoom.

Ο Βισάλ Γκαργκ, διευθύνων δύμβουλος της Better.com, μιας αμερικανικής εταιρείας ψηφιακών στεγαστικών δανείων, ανακοίνωσε σε περισσότερους από 900 εργαζόμενους του, πως απολύονται μέσω μιας κλήσης στο Zoom.

Ο Βισάλ Γκαργκ γνωστοποίησε τα δυσάρεστα νέα λίγο από πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και λίγες μέρες αφότου ανακοινώθηκε πως η εταιρεία έλαβε 750 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά ως μέρος μιας συμφωνίας, σύμφωνα με το Forbes.

“Αν είστε σε αυτήν την κλήση, είστε μέρος της ατυχούς ομάδας η οποία απολύεται”, ανακοίνωσε ο Βισάλ Γκαργκ κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, η οποία καταγράφηκε από υπάλληλο και κάνει το γύρο του διαδικτύου.

“Η εργασία σας εδώ τερματίζεται με άμεση ισχύ”, προσθέτει ο ίδιος στη συνέχεια, τονίζοντας ότι σύντομα θα τους αποσταλεί email από το τμήμα προσωπικού με λεπτομέρειες σχετικά με την αποζημίωσή τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος διευθύνων σύμβουλος προχωράει σε μια τέτοια κίνηση. “Είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα μου που το κάνω αυτό και δεν θέλω να το κάνω. Την τελευταία φορά που το έκανα, έκλαψα, ελπίζω αυτή τη φορά να είμαι πιο δυνατός”, αναφέρει.

Ο Βισάλ Γκαργκ, προς το τέλος της τηλεδιάσκεψης, λέει στους άτυχους εργαζόμενους ότι ελπίζει ότι θα είναι “πιο επιτυχημένοι και πιο τυχεροί στην επόμενη προσπάθειά τους”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα