ΗΠΑ: Δύο 17χρονοι νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε πάρτι στο Πίτσμπουργκ

ΗΠΑ: Δύο 17χρονοι νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε πάρτι στο Πίτσμπουργκ
Πυροβολισμοί σε πάρτι στο Πίτσμπουργκ Twitter

Τουλάχιστον δύο έφηβοι σκοτώθηκαν μετά από πυροβολισμούς σε πάρτι στο Πίτσμπουργκ. "Χαοτική" χαρακτηρίζουν την κατάσταση οι αστυνομικοί. "Πηδούσαν από τα παράθυρα, με σπασμένα κόκαλα, για να γλιτώσουν".

Δύο νεκροί έφηβοι και πολλούς τραυματίες, είναι ο τραγικός απολογισμός του αιματηρού επεισοδίου σε πάρτι στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ, μετά από πυροβολισμούς.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το CNN, το επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη συνοικία East Allegheny της πόλης σε ένα ακίνητο που νοικιάστηκε μέσω Airbnb, με θύματα δύο 17χρονους.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδικτύο, κατά τη διάρκεια του πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν γύρω στους 200 έφηβους, ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, ξαφνικά ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί.

Άλλοι οκτώ άνθρωποι πυροβολήθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν ενώ έτρεχαν να ξεφύγουν από τα πυρά, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Πίτσμπουργκ, Σκοτ Σούμπερτ.

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών, προκειμένου να διαλευκανθούν οι λόγοι για τους οποίους έγινε το μοιραίο περιστατικό.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Πίτσμπουργκ, Σκοτ Σούμπερτ, περιέραψε “χαοτική” την κατάσταση που επικρατούσε στο σημείο, σημειώνοντας ότι βρέθηκαμ πάνω από 90 σφαίρες, από διαφορετικά όπλα, μέσα και έξω από το ακίνητο.

“Είδαμε ανθρώπους να τρέχουν, προσπαθώντας απλώς να φύγουν από εκεί”, πρόσθεσε.

“Τουλάχιστον 50 σφαίρες “έπεσαν” στο εσωτερικό του σπιτιού, με πολλούς από τους παρευρισκόμενους να πηδούν από τα παράθυρα, τραυματισμένοι, με σπασμένα κόκαλα”, αναφέρει το δελτίο Τύπου της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα