ΗΠΑ: Επιβάτης αεροσκάφους άνοιξε την έξοδο κινδύνου και περπάτησε στο φτερό

Αεροσκάφος της United Airlines
Αεροσκάφος της United Airlines GETTY IMAGES

Συναγερμός στο αεροδρόμιο O'Hare του Σικάγο καθώς επιβάτης αεροσκάφους της United Airlines άνοιξε την έξοδο κινδύνου και περπάτησε στο φτερό ενώ αυτό τροχοδρομούσε.

Δεν έβλεπε την ώρα να αποβιβαστεί ένας επιβάτης αεροσκάφους της αεροπορικής εταιρείας United Airlines στο Σικάγο, καθώς όπως έγινε γνωστό, άνοιξε την έξοδο κινδύνου και περπάτησε στο φτερό του αεροπλάνου, ενώ αυτό τροχοδρομούσε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο του Σικάγο O'Hare και συγκεκριμένα στην πτήση 2478 της United Airlines που ερχόταν από το Σαν Ντιέγκο και ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση.

"Ένας άνδρας επέβαινε σε ένα αεροπλάνο που πλησίαζε την πύλη όταν άνοιξε την έξοδο κινδύνου και βγήκε στο φτερό του αεροπλάνου", αναφέρεται στη δήλωση του αστυνομικού τμήματος του Σικάγο. "Στη συνέχεια ο άνδρας γλίστρησε από το φτερό και κατέβηκε στο έδαφος του αεροδρομίου", προσθέτει.

Η αεροπορική εταιρεία United Airlines ανέφερε πως το πλήρωμα του αεροδρομίου σταμάτησε τον άνδρα έξω από το αεροσκάφος. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, όταν το αεροπλάνο έφτασε τελικά στην πύλη, όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.

Η αστυνομία του Σικάγο έφτασε αμέσως στο σημείο και συνέλαβε τον άνδρα, ενώ εκκρεμεί η απαγγελία κατηγοριών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ, Αστυνομία, Αερομεταφορές
SHARE:

24Media Network