ΗΠΑ: Γιούχαραν τον Τραμπ έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο - "Καταψηφίστε τον"

Ο Ντόναλντ Τραμπ μαζί με τη σύζυγό ου στο Ανώτατο Δικαστήριο
Ο Ντόναλντ Τραμπ μαζί με τη σύζυγό ου στο Ανώτατο Δικαστήριο AP PHOTO/J. SCOTT APPLEWHITE

Γιουχάισμα για τον Ντόναλντ Τραμπ έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ όπου βρέθηκε για να αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη της Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ.

Με λαϊκό προσκύνημα έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο αποχαιρετούν και τιμούν την μνήμη της Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ οι Αμερικανοί, με την τελετή για την εμβληματική δικαστή να ξεκινά την Πέμπτη και να έχει διάρκεια τριών ημερών.

Το "παρών" έδωσε και ο Ντόναλντ Τραμπ μαζί με τη σύζυγό του, προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη της, δύο ημέρες πριν ανακοινώσει το όνομα του δικαστή που θα προτείνει ως διάδοχό της στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Η παρουσία του Ρεπουμπλικανού προέδρου, όμως, έδωσε τροφή για εντάσεις και "φωνές" που γίνονται όλο και εντονότερες σε βάρος του όσο οι αμερικανικές εκλογές πλησιάζουν.

Αρκετός κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος στο σημείο φώναζε "καταψηφίστε τον", ζητώντας να του δείξουν τον δρόμο προς την... άγουσα της προεδρίας στις επικείμενες εκλογές, δίνοντας το στίγμα για την αρνητική απήχηση του Τραμπ στον κόσμο, αλλά και μερικά ακόμη άτυπα "exit polls" πριν βρεθεί στις κάλπες.

Δείτε το εν λόγω στιγμιότυπο:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ, Τραμπ
SHARE:

24Media Network